Yeni Tesla'da Honda Civic sürprizi! Elon Musk ucuz Tesla'yla satış rekorları kıracak

Yeni Tesla'da Honda Civic sürprizi! Elon Musk ucuz Tesla'yla satış rekorları kıracak

Elektrikli otomobillerde çığır açan Tesla'dan şaşırtan hamle! Yeni Tesla'da Honda Civic sürprizi! Fiyatı bile belli oldu! Elon Musk, bu Tesla'yla satış rekorları kıracak...

NESİBE GÖVEN ATALAY

Tesla, otomobil dünyasında önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Reuters'ın haberine göre, Tesla'nın 'Redwood' kod adlı yeni ve ucuz modeli, Haziran 2025'te seri üretime geçecek. Fiyatı sadece 25 bin dolar olacak bu aracın haftalık üretim hedefi 10.000 adet olarak belirlendi. Bu gelişme, elektrikli otomobillere erişimi daha geniş kitlelere yaymayı hedefliyor.

Tesla's new EV codenamed 'Redwood' set for mid-2025 build | Free Malaysia Today (FMT)

Tesla'nın bu modeli geliştirirken, maliyeti düşürme stratejileri üzerinde yoğun bir şekilde çalıştığı belirtiliyor. Öyle ki, Tesla'nın nasıl daha ucuz bir otomobil üretebileceğini anlamak için Honda'nın Civic modelini parçaladığı iddia ediliyor. Ayrıca, NV9X kod adlı yeni nesil platform kullanarak aracın şasisinin büyük bir bölümünü tek parça halinde üretecekler ve bu da montaj süresini ciddi oranda kısaltarak maliyeti düşürecek.

Tesla's Next EV? 'Redwood' Compact Crossover Gearing Up For 2025 Debut: Report By Benzinga

Tesla'nın bu uygun fiyatlı otomobilinin Teksas, Berlin ve Şanghay'daki fabrikalarında üretilmesi planlanıyor. Elektrikli araç sektöründe devrim yaratan Tesla'nın, bu yeni modeliyle daha fazla tüketiciye ulaşması ve elektrikli araç kullanımını daha yaygın hale getirmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN