Yeni zamlar şoförlerin cebini yakıyor: Motorine yine zam!

Yeni zamlar şoförlerin cebini yakıyor: Motorine yine zam!

Son dönemde akaryakıt fiyatlarına peş peşe gelen zamlar gündemden düşmezken, motorine 1 lira dolaylarında zam geliyor. Güncel akaryakıt pompa fiyatları şoförlerin cebini yakarken İstanbul'da motorin litre fiyatı 36,83 liradan, benzinin litresi ise ortalama 37,71 liradan satılıyor.

Brent petrol fiyatları ve döviz kurundaki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor. Hafta başında gelen zamlara bir yenisi daha eklendi. 21 Ağustos'u 22 Ağustos'a bağlayan gece zam bekleniyor.

YENİ ZAMLAR ŞOFÖRLERİN CEBİNİ YAKIYOR

18 Ağustos Cuma günü 1 lira 52 kuruş indirim yapılan motorine, hafta başında yeni bir zam daha göründü.

Uluslararası piyasalarda ürün fiyatının artması nedeniyle 21 Ağustos'u 22 Ağustos'a bağlayan gece 1 lira dolayında bir artış bekleniyor.

Güncel pompa fiyatları ise şoförlerin cebini yakarken mega kent İstanbul'da motorin litre fiyatı 36,83 liradan satışta. İstanbul'da benzinin litresi ise ortalama 37,71 liradan satılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN