Yüksek elektrik faturasından muzdarip olanlar sakın kaçırmasın! 260 TL indirim yapılacak

Yüksek elektrik faturasından muzdarip olanlar sakın kaçırmasın! 260 TL indirim yapılacak

Yüksek gelen elektrik faturalarına çözüm devletten geldi. Ailelere 260 TL ödeme yapılacak. Başvuru yapan ödemelerden yararlanabilecek. İşte fatura yardımı hakkında merak edilenler…

Geçim sıkıntısı çeken ailelerin yardımına devlet koşuyor. Bakanlıklar tarafından sağlanan destek ödemeleri kapsamında elektrik faturalarından muzdarip olanlar da nasibini aldı. Yapılan açıklama doğrultusunda 260 TL ödeme yapılacağı belirtildi. Yalnızca başvuru yaparak ödemelerden yararlanabilirsiniz. İşte fatura yardımı hakkında merak edilenler…

YÜKSEK FATURA DEVRİ SONA ERDİ

Yapılan açıklama doğrultusunda elektrik fatura yardımlarının PTT aracılığı ile ailelere ulaştırılacak. 135 TL'den yüksek elektrik faturası ödeyen vatandaşlar elektrik fatura desteğinden yararlanabilecek. Bunun yanı sıra elektrik fatura desteğinden yararlanabilmek için T.C kimlik kartı ile birlikte PTT şubelerine başvuru yapmanız gerekiyor.

elektrik-2.jpg

NE KADAR ÖDEME YAPILACAK?

Yüksek elektrik faturası ile başı dertli olan milyonlarca vatandaş yapılan yardım ile sevinçten havalara uçtu. Hane içerisindeki Kişi sayısına göre yapılacak yardım ödemeleri kapsamında elektrik faturalarının 135 TL ve üzeri olması gerekiyor. Tek kişilik ailelerde ödeme tutarı 130 TL iken 3 kişilik ailelerde ödenecek tutar 173 TL, 4 kişilik ailelerde 216 TL ve 5 ve üzeri olan ailelerde 260 TL ödeme yapılacak. Elektrik fatura yardımında yararlanabilmek için ailelerin başvuruda bulunması gerekiyor. PTT üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN