Yüksek kira ve konut fiyatlarında son! Herkesin keyfine göre evi olacak! Uygun fiyatlı arsa satışı başladı

Yüksek kira ve konut fiyatlarında son! Herkesin keyfine göre evi olacak! Uygun fiyatlı arsa satışı başladı

Ev sahibi olmak isteyenler artan konut fiyatları karşısında çaresiz kalırken çözümü arsa almakta buldu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ile Milli Emlak Müdürlüğü aracılığıyla ihale yöntemi ile satışa çıkarılan 4 arsa için yeni ilanlar yayınlandı. İşte arsa detayları…

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Milli Emlak Müdürlüğü aracıyla yayınlanan ilan kapsamında uygun fiyata arsa sahibi olabilirsiniz. Ihale yöntemi ile satışa çıkarılacak arsaların konum ve ihale tarihi hakkındaki detaylar tek tek açıklandı. İşte arsa detayları…

MİLLİ EMLAK 4 ARSA İÇİN İLAN YAYINLADI

Milli Emlak Müdürlüğü aracılığıyla yayımlanan ilan doğrultusunda Mardin'de bulunan taşınmaz mülkün ihale yöntemi ile satışa çıkarılacağı duyuruldu. Mardin'de yer alan 4 arsanın uygun fiyata sahiplerini beklediği belirtilirken ihale için teklif vererek arsa sahibi olunabileceği ifade edildi.

arsa-ev.jpg

İHALE İÇİN HANGİ ŞARTLAR İSTENİYOR?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ile Milli Emlak Müdürlüğü 4 Arsa için ihale yöntemi uygulanacağını belirtti. Arsa alım işlemleri için gerekli bilgiler şu şekildedir:

  • Belirtilen arsa için satış ihalesi, 2886 sayılı Kanunun 36. Maddesi gereğince Kapalı Teklif Usulü ile gerçekleştirileceği bilgisi verildi.
  • Belirtilen taşınmazın ihale ve saati Mardin Milli Emlak Müdürlüğü ile birlikte Mardin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü aracılığıyla toplanan komisyon tarafından belirlenecek.

arsa-1.jpg

  • Kapalı Teklif Usulü yönetimi ile satışı yapılacak taşınmaz mülkün satış ihalesi için tekliflerin ve talep edilen tüm belgelerin 2886 sayılı Kanunun 37. ve 38. Maddelerinde belirtilen şartlara uygun olması gerektiği aktarıldı.
  • Kanun kapsamında usullere uygun hazırlanan belgelerin ihale saatine kadar komisyon başkanlığına teslim edilmesi gerekmektedir.
  • Belirtilen arsa için teklif mektubu iadeli taahhütlü posta yoluyla gönderilmektedir. Postada yaşanacak herhangi bir sorundan komisyon sorumlu tutulamaz.
  • Taşınmaz mülk için ihaleye katılmak isteyen kişiler Mardin Milli Emlak Müdürlüğü veya Mardin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünün resmi internet sitesi içerisinde daha kapsamlı bilgilere ulaşabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN