Yüzde 50 indirim yarın başlıyor! Herkes şimdiden o marketin kapısında kuyruğa giriyor... Yetişen alır

Yüzde 50 indirim yarın başlıyor! Herkes şimdiden o marketin kapısında kuyruğa giriyor... Yetişen alır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın market indirimi mesajı sonrası yeni bir duyuruda bulunan Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, bir son dakika uyarısında bulundu. Bu indirim bir daha gelmez. Yüzde 50 indirim fırsatını sakın kaçırmayın. Herkes şimdiden o marketin kapısında kuyruğa giriyor! Tüm ürünlerde geçerli olacak, son tarih 2 Kasım. Stoklar bitmeden yetişin. İşte detaylar haberimizde...

Artan hayat pahalılığı vatandaşların cebini boşaltmış durumda. Ucuza ürün almak isteyen vatandaşlar zincir marketler tarafından yapılan indirimleri yakından takip ederken o market zincirinden güzel haber geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla indirime gidildi. Tarım Kredi Kooperatifi marketleri, temel ihtiyaç ile temizlik ürünlerini kapsayan yüzde 50'ye varan indirim fırsatı başlattı. Yarın başlayacak olan indirimler 2 Kasım'da son bulacak. Stoklar bitmeden yetişin!

hghggh-2023-10-15t193326-030.jpg

YÜZDE 50 İNDİRİM YARIN BAŞLIYOR! SAKIN KAÇIRAMYIN

81 ildeki 3 bini aşkın Tarım Kredi Kooperatif marketinde mevcut indirimlere ek olarak fiyatlarda yüzde 50'ye varan indirim yapılacak. İndirimler; süt, peynir, pirinç, nohut, mercimek, salça, çay, un gibi temel ihtiyaç ile deterjan, sabun, kağıt peçete ve kağıt havlu gibi temizlik ürünlerini kapsayacak.

gfgffg-88.jpg

SON TARİH 2 KASIM... STOKLAR BİTMEDEN YEİŞİN

İndirim kampanyası yarın başlayacak, 2 Kasım'a kadar devam edecek. Ayrıca Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde, cumartesi, pazar ve pazartesi manav reyonundaki indirimler de sürecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN