Zam geldi ama hala en ucuzu o! Renault Taliant fiyat listesi belli oldu: Sadece 4,9 litre yakıt tüketiyor

Zam geldi ama hala en ucuzu o! Renault Taliant fiyat listesi belli oldu: Sadece 4,9 litre yakıt tüketiyor

Araç almayı düşünen milyonlarca kişi Aralık zamları ile birlikte listeleri yeniden oluşturuyor. Fiyatlar değişse dahi listenin zirvesindeki araç hiç değişmiyor. Renault taliant en uygun fiyatlı araçlar zirvesindeki yerini koruyor.İşte Renault Taliant Aralık ayı fiyatları…

HİLAL NAS | KARAR

Dünya çapında etkili olan çip krizi ile birlikte pandemi ve artan döviz kurları dikkate alındığında otomobil fiyatlarındaki artış da kaçınılmaz oluyor. Geçtiğimiz yıllarda 300 bin TL bandında satışa çıkarılan araçlar zamların gelmesi ile birlikte 700 ile 800 bin TL seviyesine kadar yükseldi. Türkiye'de satılan uygun fiyatlı araçlar arasında yer alan Renault Taliant zamlansa dahi en uygun fiyatlılar arasındaki yerini koruyor. İşte Renault Taliant Aralık ayı fiyatları…

RENAULT TALİANT ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Türkiye'de iki motor seçeneği ile satışa çıkarılan Renault Taliant, 65 beygir güç ve 95 nm tork üretebilen 1.0 SCe benzinli motor seçeneği ile satışa çıkarılıyor. Bu araçta 5 ileri manuel şanzıman yer alırken şehir içi 6,2 şehir dışı ise 4,9 yakıt tüketimi sağlıyor.

renasult-taliant.jpg

Türkiye'de satışa çıkarılan 2 motor seçeneği ise daha güçlü olan 1.0 Turbo X-tronic versiyonudur. 90 beygir güç ve 142m tork üretebilen benzinli fabrika ölçümleri ile birlikte şehir içerisinde 6,5 litre şehir dışında ise 5,1 litre yakıt tüketimi sağlamaktadır.

RENAULT TALİANT GİRİŞ PAKETİ

Renault Taliant, Joy ve Touch olmak üzere iki farklı donanım paketi ile müşterilere sunuluyor. Giriş seviyesinde yer alan Joy paketi manuel klima, manuel arka camlar, 3.5 inç TFT gösterge paneli, USB ve Bluetooth bağlantılı Radyo sistemi ile dikkat çekiyor. Bu modelde arka park sensörü ve ön sis farı gibi donanım opsiyonları da bulunuyor.

RENAULT TALİANT TOUCH ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Taç paketinde otomatik klima, elektrikli arka camlar, arka park sensörü,hız sabitleyici 8 inç dokunmatik ekranlı multimedya sistemi, Bluetooth ve USB bağlantısı ve Apple CarPlay gibi farklı özellikler yer almaktadır.

renault-taliant-ozellik.jpg

Renault Taliant Aralık 2023 fiyat listesi

Joy 1.0 Sce 65 bg 837.900 TL

Joy 1.0 Turbo X-tronic 90 bg 940.000 TL

Touch 1.0 Turbo X-tronic 90 bg 989.900 TL

Opsiyonlar

Joy

Metalik Renk 6.500 TL

Yedek lastik 6.000 TL

Touch

Navigasyon Paketi (8” bilgi, eğlence ve navigasyon sistemi, kablosuz Apple CarPlay) 8.500 TL

Yedek lastik 6.000 TL

Metalik Renk 6.500 TL

Teknoloji Paketi (Yüksek konsol, elektrikli park freni, eller serbest Renault kart sistemi) 17.750 TL

16″ Alaya Aluminyum Jantlar 12.000 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN