Zamsız bir günümüz geçmiyor! Çikolata severlerin en sevdiği markadan kötü haber: Fiyatları az önce artırdı

Zamsız bir günümüz geçmiyor! Çikolata severlerin en sevdiği markadan kötü haber: Fiyatları az önce artırdı

Ekonomik kriz vatandaşların her gün yeni zamlarla karşılaşmasına neden olurken şimdi de çikolata severlerin en sevdiği o markadan kötü haber geldi. En çok tercih edilen o markanın fiyatları arttırdığı öğrenildi. İşte detaylar…

Bisküvi, kurabiye, kek, turta, çikolata, gofret, bebek bisküvisi ve hazır gıda ürünleri alanlarında üretim yapan Eti, yeni zam haberi ile gündeme bomba gibi düştü. Bütün ürünlerine zam yapan marka, sosyal medyada tepkilere neden oldu.

ETİ’DEN TÜM ÜRÜNLERE ZAM

Eti, Eti Gıda A.Ş. adıyla 1962 yılında Firuz Kanatlı tarafından Eskişehir'de kurulan ve Türkiye’nin en çok tercih edilen markaları arasında yer alan Eti, tüm ürünlerine zam yaptı. Çikolatadan bisküviye, gofretten keke tüm ürünlerinin fiyatını güncelleyen Eti, yeni fiyatlarıyla dikkat çekti.

İşte Eti’nin zam sonrası fiyatları…

eti.jpg

eti2.jpg

eti3.jpg

eti4.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN