Ziraat Bankası kazandıran kampanyasını duyurdu! Ziraat Bankası kartı kullanan herkes başvurabilecek!

Ziraat Bankası kazandıran kampanyasını duyurdu! Ziraat Bankası kartı kullanan herkes başvurabilecek!

Son dönemlerde bankalar müşterileri için birçok kampanya düzenlemeye başladı. Bir kampanya haberi de Ziraat Bankası'ndan geldi. Peki kampanya detayları nedir? Tüm detaylar haberimizde.

Ziraat Bankası müşterileri için bir kampanya düzenledi. Ziraat Bankası kartı kullanan vatandaşlar tarafından kullanılabilecek olan kampanyanın detayları nedir? Ziraat Bankası kampanyası tutarı nedir? Başvuru için son günler ne zamandır? Ziraat Bankası kampanyası ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ZİRAAT BANKASI KAZANDIRAN KAMPANYASI

Ziraat Bankası Bankkart kullanan vatandaşlar için kazandıran bir kampanya başlatıldı. Kampanya dahilinde alışveriş yaptıkça müşteriler para kazanacak. Kampanyanın 8 Eylül ve 6 Ekim 2022 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanya dahilinde Özdilek marketlerden ve mağazalardan tek seferde yapılan 400 TL ve üzerinde olan alışverişler için 50 TL hediye edilecek. 

Ziraat Bankası Bankkart Lira Kazandıran Kampanyası

Aynı zamanda Bankkart Liralarınız ile yapılacak olan giyim alışverişlerinizde 4 taksit uygulamanız sonucunda fazladan 4 taksit fırsatınız olacak. Kampanya sonucunda kazanılan liralar 17 Ekim 2022 tarihinde müşterilerin kartlarına yüklenecek. Kazanılan bu Bankkart Liraların ise 16 Kasım tarihine kadar kullanılması gerektiği öğrenildi. Eğer kartın içinde bulunan Bankkart Liralar 16 Kasım tarihine kadar kullanılmazsa 17 Kasım 2022 tarihinde kartlardan geri çekilecek. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN