Ziraat Bankası SSK, SGK ve Bağ-Kur'lu emekliler için kesenin ağzını açtı, promosyonda atağa geçti... Ziraat Bankası müşterisini kimseye kaptırmamaya kararlı... İşte Kasım promosyonu

Ziraat Bankası SSK, SGK ve Bağ-Kur'lu emekliler için kesenin ağzını açtı, promosyonda atağa geçti... Ziraat Bankası müşterisini kimseye kaptırmamaya kararlı... İşte Kasım promosyonu

Emeklilerin promosyon yarışı devam etmektedir. Özel bankaların girdiği bu kampanya yarışına kamu bankaları da katıldı. Ziraat Bankası emekli promosyon ücretlerini açıkladı. İşte ayrıntılar.

Bankalar arasında promosyon yarışı hızla devam ediyor. Devlet bankaları da özel bankaların emekli promosyon kampanyası yarışmaya katıldı. Emeklilik Ziraat Bankası emekli promosyon ücretini merak ediyor ve araştırıyor.

Yüksek enflasyon artışı sebebiyle emeklilerin ekonomik sıkıntısına banka promosyonları yetişti. Özel bankalar emekli müşterilerine maaşlarını bankaya taşıma sözüne karşılık promosyon tutarlarını sundu.

ziraat bankası

ZİRAAT BANKASI PROMOSYON ÜCRETİ

Ziraat Bankası, emeklilere promosyon ödemesi ile ilgili şöyle açıklamalarda bulundu;

SGK emekli aylığını Ziraat Bankasından alan emekli müşterilerine:

-1500 TL altında emekli maaşı alanlara 500 TL

-1500-2500 TL emekli maaşı alanlara 625 TL

-2500 TL ve üzeri emekli maaşı alanlara 750 TL verilmektedir.

3 yıl süreyle peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır.

Ziraat Bankası'ndan emekli maaşı alan emeklilerin üç yıl boyunca Ziraat Bankası'ndan maaş talep etmeleri için yeterlidir.

Ziraat Bankası'ndan birden fazla emekli maaşı alan emeklilere ödenen promosyon tutarı, maaş tutarları nihai tutara göre hesaplanır.

ZİRAAT BANKASI MAAŞ TAŞIMA İŞLEMİ

Ziraat Bankasından emekli maaşı almak için şubelerden, ATM'lerden, SMS, mobil bankacılık ya da müşteri hizmetlerinden halledebilirsiniz.

SMS yolu ile işlem yapmak isteyenler 4757'ye 'PRO' yazıp T.C kimlik numaralarını yazarak mesaj atmalıdır. Bu işlemden sonra temsilci size geri dönüş sağlayacaktır.

Müşteri temsilcisini arayarak işlem yapmak istiyorsanız 0850 220 00 00 numarayı arayabilirsiniz.

KAMPANYA SÜRELERİ UZATILDI

Emeklilerin banka değiştirmesi için son tarih 31 Ağustos'tu. Ancak birçok banka emeklilik kampanyalarını 30 Eylül'e kadar sürdürme kararı aldı. Daha önce emeklilik kampanyası almış olan müşteriler, taahhüt süresi henüz bitmemiş ise banka değiştirerek kampanyadan faydalanabilirler.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN