Ziraat Bankası'ndan yaz sürprizi: yüzde 1,54 faiz 60 ay vadeli taşıt kredisi

Ziraat Bankası'ndan yaz sürprizi: yüzde 1,54 faiz 60 ay vadeli taşıt kredisi

Ziraat Bankası araç kredisi kampanyası kısa sürede ilgi odağı oldu. Mayıs ayında tüketicilere sunulan yeni taşıt kredisinde 60 ay varan vade ve yüzde 54 faiz oranı imkanı sunuluyor. Ziraa Bankası yaz taşıt kredisi, sıfır km ve 0-5 yaşındaki araçlarda geçerli olduğunu belirtelim. İşte, başvuru şartları...

Ziraat Bankası mayıs ayının başında duyurduğu taşıt kredisi kampanyası vatandaşları cezbediyor. Ziraat Bankası yaz araç kredisi kampanyası, yeni otomobil satın almak isteyen tüketicilere uygun ödeme koşulları sunuyor. Haziran ayında da devam etmesi beklenen taşıt kredisi kampanyası, Ziraat Bankası'nın 2021 yılındaki en büyük sürprizi olarak değerlendiriliyor.

ZİRAAT BANKASI ARAÇ KREDİSİ KAMPANYASI 2021

Ziraat Bankası, yaz mevsiminin yaklaştığı şu günlerde dikkat çekici bir kampanyaya imza attı. Bankanın yeni taşıt kredisi kampanyası, "Aracınızı Seçmek Sizden, Finansmanını Sağlamak Bizden!" sloganıyla duyuruldu.

Uygun imkanlara sahip taşıt kredisi, sıfır kilometre araçlar ve ikinci el araçlar için hızlı ve kolay şekilde alınabiliyor. Yeni araba sahibi olmak isteyen vatandaşlar satın alınmak istedikleri aracı belirleyerek Ziraat Bankası'nın yaz taşıt kredisi kampanyasına anında başvuruda bulunabilir.

ZİRAAT BANKASI TAŞIT KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Ziraat Bankası, sıfır ve ikinci el araçlar için uygun ödeme koşullarıyla sunulan taşıt kredisi için başvuru şartlarını esnek tuttu. Fakat kredi başvurusunda bulunmak için Findeks kredi notunuzun belli bir seviyenin zerinde olması gerektiğini hatırlatalım.

Ziraat Bankası araç kredisi özellikleri şöyle:

* Sıfır kilometre ve en fazla 5 yaşındaki taşıtlar için geçerli

* 60 aya varan vade seçeneği

* Yüzde 1,54 standart faiz oranı

* Bireysel kredi kullanan müşterilerine hayat sigortası ve kasko ürünleri avantajlı fiyatlarla sunuluyor

* Hayat Sigortası ürünleri Ziraat Hayat ve Emeklilik A.Ş., kasko ürünü ise Ziraat Sigorta A.Ş. tarafınca sunuluyor, Ziraat Bankası Şubeleri Ziraat Hayat ve Emeklilik A.Ş ile Ziraat Sigorta A.Ş. olarak kaydediliyor

Ziraat Bankası taşıt kredisi başvurusunda istenen belgeler şöyle:

* Başvuru formu

* Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport fotokopisi

* Çalışma durumunuza göre gelir belgesi

* Serbest meslek mensupları için, bağlı oldukları meslek kuruluşundan alınan üyelik belgesi fotokopisi

* Tüzel kişiliklerin ortağı olan kişilerden ortağı olduğunuz şirkete ait ana sözleşmenin yayımlandığı ticaret sicil gazetesi/gazeteleri fotokopisi

* Şubece istenebilecek diğer belgeler

ZİRAAT BANKASI ARAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Ziraat Bankası taşıt kredisi kampanyasına başvuruda bulunmak için birkaç seçenek bulunuyor. Vatandaşlar; www.ziraatbank.com.tr internet adresi üzerinden, Ziraat Bankası mobil uygulamasından, kendilerine en yakın şubeden başvuruda bulunabilir ve 0850-220-00-00 telefon numarası üzerinden bilgi alabilir.

ZİRAAT BANKASI YAZ TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN