Emekli Tümgeneral Selahattin Kısacık koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Emekli Tümgeneral Selahattin Kısacık koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Kozmik Oda'ya mahkeme kararı olmadan girmeye çalışan savcılara karşı verdiği direnişle tanınan Emekli Tümgeneral Selahattin Kısacık, 65 yaşında koronavirüse yenik düştü.

Koronavirüs testi pozitif çıkan ve bir süredir tedavi altında olan emekli Tümgeneral Selahattin Kısacık, 65 yaşında yaşamını yitirdi. Kısacık, devre arkadaşı Emekli Albay Mahir İşler’in oğlunun düğününde koronavirüse (Kovid-19) yakalanmış ve 16 Ağustos’ta tedavi altına alınmıştı.

Sözcü'den Saygı Öztürk'ün haberine göre, Kısacık gibi düğüne katılanlardan emekli Albay Mehmet Ali Elçi de Kovid-19 nedeniyle halen yoğun bakımda tedavi görüyor.

HEPSİ FETÖ’CÜ ÇIKMIŞTI

Dönemin Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a suikast yapacakları iddiasıyla Özel Kuvvetler Komutanlığı’na bağlı Ankara Seferberlik Bölge Başkanlığı’nda görev yapan bir albay ve bir binbaşı yakalanmıştı.

Olay, Ankara Bölge’de savcılar tarafından arama yapılmasının istenmesiyle farklı bir boyut kazanmıştı.

Emekli Tümgeneral Selahattin Kısacık, Seferberlik Ankara Bölgesi’nde arama yapmak isteyen dönemin özel yetkili savcısı Mustafa Bilgili ve beş savcıya karşı direnmişti. Daha sonra mahkeme kararıyla arama emri gelince, Hakim Kadir Kayan, Kozmik odalara girmişti.

Savcı Bilgili ve Hakim Kadir Kayan’ın, 15 Temmuz darbe teşebbüsünden sonra FETÖ’cü olduğu ortaya çıkmıştı. Bilgili 17 yıl hapis cezasına çarptırılırken, Kadir Kaya’nın da yurt dışına kaçtığı tespit edilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN