Ercüment Çözer dizisi 'Saygı' ne zaman başlayacak?

Ercüment Çözer dizisi 'Saygı' ne zaman başlayacak?

Televizyon ekranlarının kült yapımlarından 'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi' dizisinin kötü karakteri Ercüment Çözer için hazırlanan 'Saygı' dizisiyle ilgili detaylar yavaş yavaş netleşiyor. Saygı, 8 bölümden oluşacak ve Blu TV'de yayınlanacak.

6 yıl aradan sonra 4. sezonuyla diziseverlerle buluşan Behzat Ç. projesinin yan türevi olan 'Saygı' dizisiyle ilgili detaylar merakla bekleniyor. Senaryosunu, Behzat Ç. dizisini de kaleme alan Ercan Mehmet Erdem'in yazdığı 'spin-off' dizinin oyuncu kadrosu için yeni haberler gelmeye başladı. İşte detaylar...

SAYGI DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Online dizi-film platformu Blu TV, yeni özel yapımı Saygı dizisinin çalışmalarını tam gaz sürdürüyor.

Inter Medya'nın yapımcılığında gerçekleştirilen; Nejat İşler, Boran Kuzum ve Miray Daner'in başrollerinde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosuna usta isim Erkan Can da dahil oldu.

Erkan Can dizide, Ercüment Çözer'in arkadaşı Yavuz rolüyle yer alacak.

SAYGI HANGİ KANALDA VE NEREDE YAYINLANACAK?

Behzat Ç.'nin fenomen karakteri Ercüment Çözer'in hikayesinin anlatılacağı 'Saygı: Bir Ercüment Çözer Dizisi'nin 2020 yılı sonbahar aylarında yayınlanması bekleniyor. Medya kulislerinde konuşulan haberlere göre, proje 8 bölüm olarak planlandı.

Oyuncu kadrosu yavaş yavaş şekillenen Saygı dizisi, ücretli hizmet veren dijital dizi-film platformu Blu TV'de diziseverlerle buluşacak.

BLU TV ÜYELİK FİYATI NE KADAR?

Bir dönemin ünlü medya patronu Aydın Doğan'ın torunu olan Aydın Doğan Yalçındağ'ın sahibi olduğu Blu TV'de aylık üyelik ücreti 20 TL, yıllık üyelik ücreti ise 155 TL olarak belirlenmiş durumda. Herhangi bir taahhütün bulunmadığı online platformda, 1 haftalık veya 1 aylık ücretsiz deneme süresi ise bulunmuyor.

BLU TV ÜYELİĞİ İÇİN TIKLAYIN

BEHZAT Ç. 6 YIL ARADAN SONRA YENİDEN ÇEKİLMİŞTİ

Yazar Emrah Serbes'in Her Temas İz Bırakır (2006) ve Son Hafriyat (2010) adlı polisiye romanlarından televizyona uyarlanan Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi dizisinin ilk bölümü 19 Eylül 2010'da Star TV'de yayınlanmış, 3 sezonun ardından 17 Mayıs 2013'te yayınlanan 96. bölüm ile sona ermişti.

Sürpriz finalleriyle iz bırakan Behzat Ç., ekrana veda ederken televizyon eleştirmenleri tarafından "Bir devrin sonu" olarak değerlendirilmişti.

Dizi, aradan geçen 6 yılın ardından 25 Temmuz 2019'da 4. sezon bölümleriyle kaldığı yerden devam etmişti. Bu kez dijital dizi-film platformu Blu TV'de yayınlanan Behzat Ç., yine Ercan Mehmet Erdem'in senaristliği ve Serdar Akar'ın yönetmenliğinde 9 bölüm olarak yayınlanmıştı.

BEHZAT Ç.'NİN 5. SEZONU ÇEKİLECEK Mİ?

19 Eylül 2019 günü 4. sezonunun final bölümü yayınlanan dizinin, 5. sezonunun çekimlerinin 2020 yılı ilk aylarında yapılacağı duyurulmuştu. Fakat, iddialara göre Erdal Beşikçioğlu ile İnanç Konukçu'nun arasında yaşanan tartışma ve küslük nedeniyle çekimler iptal oldu. Blu TV de yeni sezon duyurusu ve tanıtımlarını yayından kaldırdı. 5. sezonun çekilip çekilmeyeceğine dair herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Inter Medya'nın yapımcılığını üstlendiği 4. sezonun kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler, Güven Kıraç, Ege Aydan, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Canan Ergüder Ece ve Ahu Türkpençe yer almıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN