Erdoğan AK Parti'nin Kocaeli adayları açıkladı

Erdoğan AK Parti'nin Kocaeli adayları açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Kocaeli adaylarını açıkladı. Aday tanıtımı öncesi konuşan Erdoğan, bir kez daha seçmen kaydı uyarısı yaparak "Tüm il ve ilçe başkanlarımıza buradan talimat veriyorum. Seçmen kütüklerinde yer almayan seçmenlerimizin adreslerini bulup kayıtlarını yaptıracaksınız" dedi. Kocaeli belediye başkan adayının Tahir Büyükakın olduğunu yineleyen Erdoğan, 12 ilçenin başkan adaylarını ise tek tek tanıttı.

AK Parti Kocaeli Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Toplantısı, Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonunda düzenlendi. 

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Kocaeli Aday Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Erdoğan, tanıtım töreninde açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın konuşmasında satır başları...

Rabbim inşallah bizlere, gerek Selçuklu'da gerek Osmanlı'da gerek Cumhuriyet'in kuruluşunda öncü olan liderlerle beraber yeni bir tarih yazmayı nasip etsin.

TEŞKİLAT BAŞKANLARINA TALİMAT

Seçmen kütüklerini incelediğimizde AK Parti üyelerinden 504 bininin burada kayıtlarını olmadığını tespit ettik. Bir önceki seçime göre ilçe değiştiren 1,5 milyon kişi içinde de 222 bin AK Parti üyesi var.  Tüm il ve ilçe başkanlarımıza buradan talimat veriyorum. Seçmen kütüklerinde yer almayan seçmenlerimizin adreslerini bulup kayıtlarını yaptıracaksınız. Adres değiştirerek ilinize ilçenize gelmiş üyelerimizle hemen temasa geçeceksiniz. Üyemiz olmayan vatandaşlarımıza da hoş geldin ziyaretine gideceksiniz. Bunları hakkıyla yaptığınız zaman AK Parti’nin önünde yepyeni bir dönem açılacaktır. 

19-01/12/20190112_2_34381213_40670825.jpg

Üyemiz olup da seçmen kaydı bulunmayanların sayısı 10 bin civarındadır. Bunların hepsi gerçekten çok ciddi rakamlardır. Şayet bu değişimleri doğru şekilde takip edip milletimizin gönlüne girebilirsek seçim sonuçlarında belirleyici bir etkiye yol açabiliriz.

Bu seçimde 1 milyon gencimiz ilk defa oy kullanacak. Bu rakamlar Kocaeli'de, ilk defa oy kullanacak kişi sayısı 23 bine yakın. Bir önceki seçime göre şehre yeni gelen seçmen sayısı yaklaşık 38 bin. Bir önceki seçimde oy kullanıp da listelerde olmayan kişi sayısı yaklaşık 20 bin.

19-01/12/20190112_2_34381213_40670834.jpg

CARİ AÇIK AÇIKLAMASI

Toplam maliyeti 10,5 katrilyon lira olan Gebze, Sabiha Gökçen, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile İstanbul Yeni Havalimanı, Halkalı arasındaki yüksek hızlı tren projemizin, proje çalışmaları bitti, yakında inşasına başlıyoruz.
 
Dün açıklanan cari işlemler açığı, son 20 ayın en düşük seviyesine geriledi. Bu bir müjdedir. Biz ülkemizi ve milletimizi bir üst lige çıkarmakta kararlıyız. İngilizlerin çok önemli bir kuruluşu açıklamayı yaptı. '2030 yılında Amerika üçüncü sıraya, Türkiye ise beşinci sıraya yükselecek' dedi.
 
Bay Kemal, bak sana resmi bir rakam açıklayayım. Biz sadece Kocaelili çiftçilerimize ne ödedik biliyor musun? 348 milyon lira tutarında tarımsal destek verdik. 'Vereceğiz' demiyorum, verdik. Görüldüğü gibi her alanda Kocaeli'ni tarihi hizmetlerle de buluşturduk. Önümüzdeki dönem özel sektörümüz bir yandan, bakanlıklarımız bir yandan, belediyelerimiz diğer yandan Kocaeli'ni büyütmeye, zenginleştirmeye devam edeceğiz.
 
"ŞİMDİ KENDİLERİ AYNI SANCIYLA İNLİYORLAR"
 
Güya Arap Baharı'nı ülkemize de taşıyıp bizi kara kışa gömmek isteyenler şimdi kendileri aynı sancıyla kıvranıyorlar. Türkiye'yi tehdit etmesi için semirtip silahlandırdıkları terör örgütleri PKK, YPG'si, FETO'su, DEAŞ'ıyla eninde sonunda kendi başlarına bunlar bela olacak. Bu örgütler uyuşturucudan haraca, insan kaçakçılığından fuhşa kadar her türlü mafyatik yöntemle kendilerini koruyup kollayanların kabusu haline dönüşecek. İşte o gün terör örgütleriyle dans etmeyi siyaset sananlar bin pişman olacaklar ama iş işten de geçmiş olacak.
 
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından Kocaeli ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. 
 
KOCAELİ İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

Başiskele: Mehmet Yasin Özlü

Çayırova: Bünyamin Çiftçi
 
Darıca: Muzaffer Bıyık
 
Derince: Zeki Aygün

Dilovası: Hamza Şayir
 
Gebze: Zinnur Büyükgöz
 
Gölcük: Ali Yıldırım Sezer

İzmit: Azize Sibel Gönül

Kandıra: Adnan Turan
 
Karamürsel: İsmail Yıldırım

Kartepe: Mustafa Kocaman

Körfez: Şener Söğüt
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN