Erdoğan'ın koruması para saçtı, CHP Sözcüsü Öztrak 128 milyar doları sordu

Erdoğan'ın koruması para saçtı, CHP Sözcüsü Öztrak 128 milyar doları sordu

CHP Sözcüsü Öztrak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koruması olduğu iddia edilen kişinin TikTok'taki para videosunu, "Bir kez daha soruyoruz; 128 milyar dolar nerede?" notuyla paylaştı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yakın koruması olduğu iddia edilen Hakan Tek isimli kişinin TikTok hesabından paylaştığı videoyu paylaştı. Öztrak, Hakan Tek adlı kişinin videosundaki para görüntülerine ilişkin olarak paylaşımında şunu söyledi: "Bir kez daha soruyoruz; 128 milyar dolar nerede?"

"BU PARAYI NEREDEN KAZANDI?"

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen de haberi alıntılayarak "Milyonluk arabalara binen ve yüzbinlerce dolar ve Avro ile video çeken bu kişi Recep Tayyip Erdoğan'ın koruması mıdır', 'Bu kişi koruma ise bu kadar parayı nereden kazanmıştır?' 'Yahut bu paralar başkalarının mıdır?' 'Öyleyse bunlar kimlerdir?" sorularını yöneltmişti. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN