Erkan Petekkaya'nın annesi hayatını kaybetti

Erkan Petekkaya'nın annesi hayatını kaybetti

Oyuncu Erkan Petekkaya'nın annesi hayatını kaybetti. Rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören 69 yaşındaki Şerife Petekkaya'nın, akşam saatlerinde vefat ettiği öğrenildi.

Oyuncu Erkan Petekkaya'nın annesi hayatını kaybetti. Oyuncu ölüm haberiyle ilgili "Canım annemi iki yıldır mücadele ettiği alzheimer hastalığı sebebi ile kaybettik. Güzel ruhuna bir Fatiha okumanızı rica ediyorum" açıklamasında bulundu.  

erkan-petekkaya.jpg

ERKAN PETEKKAYA KİMDİR?

Erkan Petekkaya, 11 Aralık 1970 yılında Elazığ’da dünyaya gelmiştir. Aslen Diyarbakırlıdır. Çocukluğu İstanbul’da geçmiştir. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı'ndan mezundur. 1998 yılında Güzel Günler dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

1993 yılından bu yana Devlet Tiyatroları'nda kadrolu oyuncu olarak sahne almaktadır. 2003 yılında Didem Petekkaya ile evlenen Erkan Petekkaya'nın Cem Cano Petekkaya isminde bir erkek çocuğu vardır.

Paramparça, Dila Hanım, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Hanımın Çiftliği, Beyaz Gelincik, Japonyalı Gelin, Bedel ve Aynalı Tahir gibi dizilerde rol alan Erkan Petekkaya son olarak ATV'nin yayından erken kaldırılan dizisi Gel Dese Aşk'ta rol aldı. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN