Erol Olçok doğum gününde unutulmadı: Özledik be Erol abi

Erol Olçok doğum gününde unutulmadı: Özledik be Erol abi

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi esnasında 16 yaşındaki oğlu Abdullah Tayyip ile birlikte şehit olan Erol Olçok, doğum gününde unutulmadı. Kardeşi Cevat Olçok, ağabeyinin eski fotoğraflarından oluşan bir video hazırlayıp sosyal medyada paylaşırken, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ise aynı videoyu 'Özledik be Erol abi' notunu düşerek paylaştı.

1993 yılından itibaren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte çalışan, özellikle AK Parti’nin kuruluşundan bu yana reklam, kurumsal tanıtım ve organizasyon konularında büyük emek veren Erol Olçok, FETÖ mensubu teröristlerin darbe girişimine karşı koymak için, 16 yaşındaki oğlu Abdullah Tayyip ile birlikte sokağa çıkarak darbecilere karşı direnmişti.

Darbeciler tarafından oğlu ile birlikte şehit edilen Erol Olçok’un bugün doğum günü. Kardeşi Cevat Olçok, ağabeyinin eski fotoğraflarından oluşan bir video hazırlayıp sosyal medyada paylaştı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ise aynı videoyu 'Özledik be Erol abi' notunu düşerek paylaştı.

ANKARA/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN