Eski eşini ağır şekilde darbeden İbrahim Zarap hakkında iddianame

Eski eşini ağır şekilde darbeden İbrahim Zarap hakkında iddianame

Samsun'da eski eşini sokak ortasında darbeden İbrahim Zarap hakkında 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçlamasıyla iddianame hazırlandı. Ağır Ceza mahkemesi'ne gönderilen iddianame mahkeme tarafından kabul edildikten sonra dava açılacak.

Samsun'da eski eşi Emriye Metegül'ü sokak ortasında darbederk ağır şekilde yaralayan İbrahim Zarap hakkında iddianame hazırlandı. 'Kasten öldürmeye teşebbüs' suçlamasıyla hazırlanan iddianame Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi. Mahkeme, iddianameyi kabul ettikten sonra dava açılacak ve duruşma tarihi belirlenecek. 

İbrahim Zarap hakkında soruşturma devam ederken, avukatı tarafından tutukluluğa itiraz edilmiş ve mahkeme tarafından görüşüldükten sonra itiraz reddedilmişti. Zarap, tutuklu olarak yargılanacak.

NE OLMUŞTU?

Samsun'un Canik ilçesinde 6 Mart günü saat 21.00 sıralarında meydana gelen olayda sanık İbrahim Zarap, kendisinde kalan kızlarını annesine teslim etmek için Emriye Metegül ile bir araya gelmişti. Zarap, burada Metegül'ü darbederek ağır şekilde yaralamıştı. 

İbrahim Zarap olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Emriye Metegül ise ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Adliyeye sevk edilen Zarap, 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN