Eski İngiliz ajanı Le Mesurier'in ölüm nedeni belli oldu

Eski İngiliz ajanı Le Mesurier'in ölüm nedeni belli oldu

İstanbul Beyoğlu’nda evinin yakınında ölü olarak bulunan eski İngiliz istihbarat subayı James Gustaf Edward Le Mesurier'in Adli Tıp raporu çıktı. Adli Tıp raporunda Le Mesurier'in ölüm nedeni "yüksekten düşme" olarak belirlendi.

Eski İngiliz askeri görevlisi James Gustaf Edward Le Mesurier, 10 Kasım’da eşiyle birlikte Büyükada’daki evlerinden ayrıldı. Beyoğlu Kemankeş Mahallesi’ndeki ev ve iş yeri olarak kullandığı binaya geldi.

ÖLÜM NEDENİ 'YÜKSEKTEN DÜŞME'

Mesurier, sabah saatlerinde, kaldıkları binanın önünde ölü bulundu. Mesurier'in ölümünün ardından başlatılan soruşturma kapsamında Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan otopsi raporunda, ölüm nedeni "yüksekten düşme, genel beden travmasına bağlı ölüm" olarak belirlendi. Kimya İhtisas Dairesinin tamamladığı toksikolojik incelemelerde de, Mesurier'in bedeninde başka birine ait DNA'ya rastlanmadı.

Mesurier'in evindeki aramalarda bulunan dijital materyaller de Siber Suçlar Şube Müdürlüğündeki bilişim uzmanları tarafından tek tek inceleniyor.

Eski İngiliz istihbarat subayının ölümünde şüphe, soruşturma sonucu giderilecek.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN