Eski TÜBİTAK çalışanlarına ByLock operasyonu: 5 gözaltı kararı

Eski TÜBİTAK çalışanlarına ByLock operasyonu: 5 gözaltı kararı

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından TÜBİTAK’taki FETÖ/PDY yapılanmasına yönelik başlatılan soruşturmada ByLock kullandığı tespit edilen 5 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu’ndaki (TÜBİTAK) FETÖ/PDY yapılanmasına yönelik soruşturmalar devam ediyor.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında TÜBİTAK’tan ihraç edilmiş ve örgütün haberleşme programı ByLock kullanıcısı olduğu belirlenen 5 kişi hakkında gözaltı çıkarıldı. Kararın ardından polis ekiplerince yapılan operasyonlarda 2 kişi yakalanarak gözaltına alınırken, firari olan 3 kişinin yakalama çalışmaları ise devam ettiği öğrenildi.

KOCAELİ/İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN