Euronews'de spikerin sözleri sosyal medyayı salladı

Euronews'de spikerin sözleri sosyal medyayı salladı

İstanbul Vezneciler'deki terör saldırısı sonrası Euronews canlı yayınında muhabirin mikrofonu açık kaldı. Muhabir ile rejideki görevli arasındaki neşeli diyalog sosyal medyadan tepki çekti.

Euronews'in muhabiri Bora Bayraktar ve programın sunucusu, İstanbul Vezneciler'de yaşanan terör saldırısı anonsunun ardından mikrofonun açık kaldığını fark etmeyince aralarında gerçekleşen diyalog canlı yayında duyuldu.

Muhabir Bora Bayraktar ve program sunucusu arasında geçen diyalogtaki "Tamam ağzına sağlık... İyi oldu mu? He güzel oldu, iyi saydırdın" ifadeleri sosyal medyada eleştirilerin hedefi oldu.

İŞTE O ANLAR

Sözleri özellikle sosyal medyada tepki çeken Bora Bayraktar yaşanan olay sonrası Twitter'dan açıklama yaptı ve şunları söyledi:

11 kişi can vermiş Türkiye bir kez daha hedef alınmışken, iki gazetecinin "yayın nasıldı" konuşmasıyla meşgul olmak "gerçek habercilik" oldu. "Yayın nasıl oldu" dedim. Arkadaşım da "iyi oldu, iyi saydırdın" derken hızlı ve canlı anlatıma vurgu yaptı. Hepsi bu.Yayını baştan sona izlerseniz sadece ne oldu, kimler yapmış olabilir, bundan sonra ne olur sorularına yanıtlar var.

16-06/07/screenshot_10.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN