Fadi'nin şeytani planı Teşkilat'ı köşeye sıkıştırıyor!

Fadi'nin şeytani planı Teşkilat'ı köşeye sıkıştırıyor!

Fadi takas için kendi planlarını yapar. Bölgedeki terör odakları ile işbirliğine giden Fadi, Leyal'i kurtardıktan sonra ortalığı kan gölüne çevirecek bir plan kurar. Ekip, kurulan tuzağın içinden Hulki'yi sağ salim çıkarmaya çalışırken kendilerini çok daha büyük bir tehdidin içinde bulur. İşte, yeni bölüm son fragman...

Teşkilat 6. yeni bölüm neler olacak, merak ediliyor. Serdar'ın kimliğini açıklayıp kendisine evlenme teklif etmesiyle büyük şok yaşayan Ceren, bu sürpriz hamle karşısında ne yapacağını bilemez. Yolun sonuna geldiğini düşündüğü bir anda gelen bu hamle karşısında bocalayan Ceren'e geçmişinden gelen gizemli bir isim yardım eli uzatır.

TEŞKİLAT 6. BÖLÜM 1. FRAGMAN

6. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın desteğini alan ve Ankara'daki merkez kampüsünün ilk kez görüntülenmesine izin verdiği Teşkilat dizisinin 6. bölümü, 11 Nisan 2021 Pazar günü saat 21.00'de TRT 1'de izleyicisiyle buluşacak. Fakat saat 20.00'de önceki bölümün özetinin ekranlara geleceğini hatırlatalım. Teşkilat tüm bölümler izlemek için dizinin Youtube sayfasını ziyaret etmek mümkün.

Teşkilat son bölümde neler oldu, göz atalım: Ceren deşifre olduğundan şüphelenmektedir. Operasyonlardaki başarısızlığından dolayı Fadi'nin güvenini kaybetmiştir. Yolun sonuna geldiğini düşündüğü anda Serdar'ın kendisine evlenme teklif etmesiyle şaşkına döner.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Teşkilat 6. bölüm özeti: En güvendiği elemanı Leyal'in ekip tarafından ele geçirilmesiyle Zayed Fadi köşeye sıkışır. Hulki ve Leyal'in takas edilmesi teklifini kabul etmek zorunda kalır. Ekip, takasın güvenli biçimde gerçekleşmesi için her adımı planlayarak olağanüstü bir hazırlığa girişir. Pınar ve Hakkı keşif amacıyla Kuzey Irak'ta belirlenen bölgeye doğru yola çıkarlar. Leyal'i takasın gerçekleşeceği bölgeye götüren Serdar ve Zehra ise yola beklenmedik sürprizlerle karşı karşıya kalır.

TEŞKİLAT 6. BÖLÜM 2. FRAGMAN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN