Fatih'te elektrikler ne zaman gelecek? Aksaray, Kapalıçarşı, Topkapı | 18 Ocak Çarşamba BEDAŞ

Fatih'te elektrikler ne zaman gelecek? Aksaray, Kapalıçarşı, Topkapı | 18 Ocak Çarşamba BEDAŞ

Fatih'te elektrik kesintisi. İstanbul Fatih'te elektrikler ne zaman gelecek? Sabah saatleri itibariyle gerçekleşen elektrik kesintisi sonrası binlerce vatandaş sosyal medyadan "Fatih'te elektrikler ne zaman gelecek?" sorusunu sormaya başladı. Fatih Kemalpaşa Mahallesi, Aksaray, Topkapı, Atatürk Bulvarı, Kapalıçarşı, Aksaray'da elelktrikler saat kaçta gelecek? 18 Ocak Çarşamba Fatih'te de elektrikler kesildi. Peki, elektirkler ne zaman gelecek? BEDAŞ elektrik kesintileri ile ilgili açıklama yaptı mı? Ayrıntılar haberimizde.

Fatih'te elektrikler ne zaman gelecek? Bugün itibariyle elektriklerin kesildiği İstanbul Fatih'te binlerce insan yetkililerin yapacağı açıklamayı bekliyor. Özellikle sosyal medya üzerinden şikayetlerini dile getiren vatandaşlar; Fatih Kemalpaşa Mahallesi, Aksaray, Topkapı, Atatürk Bulvarı, Kapalıçarşı gibi bölgelerde elektrikler ne zaman gelecek sorusunu soruyor. Peki, Fatih'te elektrikler ne zaman gelecek? 

17-01/18/1463914652_ayedas2

FATİH'TE ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? 18 OCAK ÇARŞAMBA

İstanbul Fatih'te elektrik kesintisi yaşanıyor. Kapalıçarşı, Beyazıt, Topkapı, Kemalpaşa Mahallesi, Atatürk Bulvarı bölgelerinden binlerce vatandaş BEDAŞ müşteri hattını arayarak bilgi almaya çalışıyor. Fatih'te elektrikler ne zaman gelecek? BEDAŞ elektrik kesintileri ile ilgili bir açıklama yaptı mı? Ayrıntılar geldikçe sizinle paylaşacağız.

İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ HABERLERİ

BEDAŞ tarafından Fatih'teki elektrik kesintilerine yönelik henüz bir açıklama yapılmadı. BEDAŞ açıklaması yapıldığında "Fatih'te elektrikler ne zaman gelecek?" sorusunu soran kullanıcılar için haberimizde anlık olarak yer vereceğiz.

BEDAŞ SON DAKİKA AÇIKLAMASI İÇİN TIKLAYIN

17-01/18/2d4fcdf2ae12

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN