Fenerbahçe, Bruno Alves ile 1 yıl daha devam diyecek

Fenerbahçe, Bruno Alves ile 1 yıl daha devam diyecek

Fenerbahçe, UEFA ile yaptığı Finansal Fair Play anlaşması sonrasında transfer stratejisini değiştirdi. Öncelikle elinde bulunan oyuncuları kaybetmek istemeyen sarı-lacivertliler, sözleşmesi biten Bruno Alves’in kalması için görüşmelere başladı.

Fenerbahçe, UEFA Mali Kontrol Komitesi ile yaptığı dört yıllık anlaşmanın ardından transfer politikasında değişikliğe gitti.

Milliyet'in haberine göre bonservisli oyuncu alabilmesi için bonservis geliri elde etmesi gereken sarı-lacivertli kulüp bu sebeple, sözleşmesi biten oyuncularıyla yoluna devam etmek istiyor. Bu isimlerin başında ise Bruno Alves geliyor.

Daha önce bir çok kez gönderilmenin eşiğine gelen futbolcu ile yönetim, bir sezon daha devam etmek için masaya oturdu. Alves tecrübesinde bir ismin bulmanın zorluğunun farkında olan sarı-lacivertliler, Portekizli oyuncuyu takımda tutsa bile bu bölge için tek transfer yapacak. Aksi taktirde iki savunma oyuncusu alması gerekiyor.

İNDİRİM İSTENİYOR

Bu çerçevede Portekizli futbolcunun menajerliğini yapan babası Washington Alves, İstanbul’a çağrıldı. Porto’nun teklifine rağmen Alves, maddi konularda anlaşması durumunda sarı-lacivertli takımla yoluna devam edecek.

1 YILLIK DAHA ANLAŞMA GELİYOR

Bundan önce yıllık 2.5 milyon euro garanti ücret alan futbolcuyla en azından bir sezon daha imza attırmak isteyen Fenerbahçe, parasını da 1.5 milyon euroya düşürmeye çalışıyor. Alves ise daha uzun süreli bir kontrat ve şimdiki ücretine yakın bir para talep ediyor.

Alves’in, yaptığı kritik hatalara rağmen takımda tutulmak istenmesinin en büyük nedeni, tecrübesi ve kulüp ile ligi tanıması... Portekizli ayarında bir stoper bulmanın hem zor hem de maliyetli olduğunu bilen yönetim, bu nedenle görüşmelere başladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN