Fenerbahçe Ozan Tufan'ı resmen bitirdi

Fenerbahçe Ozan Tufan'ı resmen bitirdi

Fenerbahçe, Bursasporlu oyuncu Ozan Tufan'la resmen 5 yıllık sözleşme imzaladı. Sarı-lacivertliler Ozan için, 7 milyon Euro ödeyecek.

Fenerbahçe, milli futbolcu Ozan Tufan ile 5 yıllık sözleşme imzalandığını, Bursaspor Kulübü'ne 7 milyon avro bonservis bedeli ödeneceğini borsaya bildirdi

Fenerbahçe Futbol AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Ozan Tufan'ın transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşma sağlanmıştır. Oyuncu ile 5 sezonluk (2015-2016 /  2019-2020) sözleşme imzalanmış olup, Bursaspor Kulübü'ne ödenecek tutar 7.000.000 avrodur" denildi. 

Öte yandan Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada ise "Ozan Tufan'a Fenerbahçe Ailesi'ne 'hoş geldin' diyor, 'çubuklu' ile birlikte nice başarılar, zaferler ve şampiyonluklar dolu yıllar diliyoruz" denilirken, oyuncunun imza töreninin ne zaman yapılacağının ayrıca duyurulacağı belirtildi. Bursaspor'da gösterdiği performansla A Milli Takım'a yükselen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu, transfer döneminin gözde isimleri arasında bulunuyordu.

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN