Ford Puma fiyatı ne kadar? İşte güncel fiyat listesi

Ford Puma fiyatı ne kadar? İşte güncel fiyat listesi

Ford’un SUV modellerinden Puma, tasarımı, konforu ve fiyatıyla sınıfındaki rakiplerini geride bırakıyor. Style, ST Line, SUV seçenekleriyle mükemmel bir sürüş keyfi sunan Ford Puma otomobilinin satış fiyatı belli oldu.

Dizel, benzinli, otomatik ve manuel seçenekleri bulunan 2020 Ford Puma fiyat listesi, talebe göre artabiliyor. Yenilikçi ve insan odaklı bir tasarım ile yaratılan Ford Puma, güvenlik modülleriyle de sınıfındaki araçlara nazaran ön plana çıkıyor.

FORD PUMA FİYAT LİSTESİ

Benzinli, dizel, manuel ve otomatik ile 6 ve 7 ileri vites seçenekleriyle 291 bin 300 TL'den başlayan Ford Puma, segmentine göre 359 bin TL'ye kadar satılıyor.

ekran-resmi-2020-11-23-17-12-17.png

FORD PUMA FİYAT LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

Günümüzün modern yaşam tarzının keyfini en iyi biçimde çıkarmaya yardım emek için yaratılan Ford Puma, SUV tarzı cesur dış görünümü, yenilikçi ‘insan odaklı’ tasarımı ve yenilikçi hibrit güç aktarma seçeneğiyle ön plana çıkıyor.

Sürüş keyfi ve güvenlik bakımından yenilikçi özelliklere sahip olan Ford Puma’da Şerit Takip ve Şerit Hizalama özellikleri, Adaptif Hız Kontrol Sistemi yarı otonom sürüşü destekleyen Ford Co-Pilot360, Seçilebilir Sürüş Modlarına ek olarak yolu dikkatli bir biçimde izleyerek potansiyel tehlike hâllerinde uyaran, Acil Durum Manevra Destek Sistemi ve Çarpışma Önleme Yardımcısı bu yeniklerden yalnızca bazıları olarak dikkat çekiyor.

ford-puma-fiyat-listesiii.jpg

Daha çevreci hibrit elektrikli araçların seçildiği yeni bir çağa girdiğimiz günümüzde, Ford Puma bu kapsamda ileri görüşlü, yeni gelişmiş EcoBoost hibrit benzinli motor seçenekleriyle alıcısını bekliyor. Puma başarılı bir performansın dışında etkileyici bir yakıt ekonomisi ve içten yanmalı klasik motorlara nazaran öne çıkacak şekilde düşük CO2 emisyonu sağlıyor.

Yalnızca bakışları üzerine çekmekle kalmayan Ford Puma, aynı anda şık tasarımı ve deri detaylarıyla da konforu ve zerafeti yaşatıyor. Ön koltuklarda daha çok konfor için opsiyonel olarak masaj fonksiyonu ve bel desteği bulunan Ford Puma’nın, parlak inceliklere sahip iç mekânı sofistike stilin verdiği hissi daha da güçlendiriyor. 

Yenilikçi teknolojiler ve akıllı özelliklerin yanında 12.3" dijital gösterge paneli ve gelişmiş 8" dokunmatik ekrandan SYNC 3 eğlence-bilgi sistemi ile her türlü yolculuğu zahmetsiz ve keyifli kılıyor.

ford-puma-fiyat-listesiiiiiiiiii.jpg

AKILLI DESTEK TEKNOLOJİLERİYLE DONATILDI

Potansiyel çarpışma tehlikelerine karşı uyarılarda bulunan özelliklerden dengeyi korumayaya ve yol tutuşu sağlamaya yardımcı olan akıllı sistemlere kadar her noktada güven veren Ford Puma, hem kullanıcıları hem de yollardaki araç kullanıcılarını korumak adına tasarlanmış akıllı destek teknolojileriyle donatıldı.

Modern yaşam tarzı, alanları kullanma şekline yaratıcı bir yaklaşım getiren Ford Puma, sınıfındaki en iyi arka bagaj kapasitesiyle bir adım öne de çıkıyor. Tarzı olan ve hem zarafete hem de görkemli bir duruşu seven otomobil sürücüleri için Ford Puma’nın göz alıcı görüntüsü, ince tasarlanmış işçilikle yaratılmış.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN