Ukrayna'dan Apple CEO'su Tim Cook'a çağrı: Rusları engelleyin

Ukrayna'dan Apple CEO'su Tim Cook'a çağrı: Rusları engelleyin

Ukrayna Başbakan Yardımcısı Mykhailo Fedorov, Apple CEO'su Tim Cook'a açık çağrıda bulundu. Fedorov, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, Apple CEO'su Cook'u App Store başta olmak üzere Rus kullanıcılarına ürün ve hizmet sağlamayı durdurmaya çağırdı.

Rusya'nın Ukrayna saldırısının ardından birçok ülke hava sahasını Rus uçaklara kapatmaya başladı. Ukraynalı yetkililer, birçok dünya kamuoyuna pek çok çağrıda bulunurken, Ukrayna Başbakan Yardımcısı Mykhailo Fedorov ise Apple'ın CEO'su Tim Cook'a seslendiği açık mektup ile gündeme geldi.

ENGELLEME ÇAĞRISI

Ukrayna Başbakan Yardımcısı Mykhailo Fedorov, Twitter hesabından yayınladığı bir açık mektupta Apple'ı ülkedeki müdahaleye yanıt olarak, Rus kullanıcılarına ürün ve hizmet sağlamayı durdurmaya çağırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN