Galatasaray'dan taraftarına ulaşım uyarısı

Galatasaray'dan taraftarına ulaşım uyarısı

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ı ağırlayacak Galatasaray resmi sitesi aracılığıyla taraftarına seslendi.

Galatasaray Kulübü, resmi internet sitesi aracılığıyla bu akşam oynanacak Beşiktaş derbisi için Türk Telekom Arena'ya gelecek taraftarlarını stadyuma ulaşım konusunda bilgilendirdi.

Sarı-Kırmızılılardan Beşiktaş maçı öncesi stadyuma ulaşım konusunda taraftara yönelik yapılan bilgilendirme şöyle:

''Türk Telekom Arena'da bugün saat 20.00’de oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisi öncesi İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından alınan önlemler çerçevesinde;

• Seyrantepe Metro İstasyonu, emniyet tedbirleri çerçevesinde kapalı olacaktır. Taraftarlarımız bir önceki istasyon olan Sanayi Mahallesi’nde inip İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin tahsis ettiği otobüslerle Seyrantepe Metro İstasyonu’na ulaşabilecektir. Metro istasyonu ile stadımız arasındaki yaya geçiş tüneli ise açık olacaktır.

• Türk Telekom Arena'da yapılacak futbol karşılaşmalarında, aşağıdaki haritada belirtilen 1 ve 2 numaralı noktalarda, Seyrantepe Metro Kavşağı-Ayazağa istikametine inen köprü giriş ve çıkışları maçın başlama saatinden 4 saat önce araç trafiğine kapatılacaktır.

• 3 ve 4 numaralı noktalarda, TEM kuzey yan yoldan Ankara yönüne ve bölgede bulunan kat otoparkına dönüşler de maçın başlamasından 4 saat önce araç trafiğine kapatılacaktır.

• 5 ve 6 numaralı noktalarda ise stada inen yan yol, takım otobüslerinin TT Arena’ya girişinin ardından (Maç başlamadan yaklaşık bir buçuk saat öncesi) ile maç bitiminden 1 saat sonrasına kadar trafiğe kapalı olacaktır. Otopark kartı olanlar, kontrol noktalarında kartlarını göstermek suretiyle stat otoparkına giriş yapabilecektir.''

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN