Game of Thrones'un editörünü aslan parçaladı

Game of Thrones'un editörünü aslan parçaladı

Güney Afrika'da safari sırasında bir aslan tarafından parçalanan turistin, Game of Thrones'un görsel efekt editörü Katherine Chappell olduğu ortaya çıktı.

Güney Afrika'da bir aslan tarafından öldürülen turistin, Game of Thrones ve Captain America gibi birçok Hollywood yapımında film editörü olarak çalışan 29 yaşındaki Katherine Chappell olduğu ortaya çıktı.

Kanada'da yaşayan Chappell, kendisinin organize ettiği vahşi hayvanarı korumak için düzenlenen bir yardım kampanyası için Güney Afrika'ya gitti.

Kardeşi doğruladı

Kardeşi, Chappell'in kimliğini sosyal medyada acıklı bir mesajla doğruladı. Ailenin bu trajedi karşısında perişan olduğunu söyledi.

Katherine'in küçük kız kardeşi Jennifer Chappell, Facebook'ta yayımladığı dokunaklı mesajda, "Katherine harika, nazik, ateşli ve maceracı bir kadındı. Enerjisi ve tutkusu bütün kıtalara ve okyanuslara bile sığmazdı. Tanıdığı kişiler tarafından çok sevilen ve yaşama olan sevgisi paylaşılan biriydi" diye yazdı.

15-06/03/aslan1.jpg

Katherine Chappell, mart ayında, Güney Afrika'daki vahşi yaşamı koruma ve sahip çıkma amacıyla çalışan bir grup olan Wildlife ACT için, GoFundMe adlı internet sitesi üzerinden 1,300 dolar bağış toplama hedefiyle bir kampanya başlatmıştı. 

Game Of Thrones'ta çalıştı

Katherine Chappell, Scanline prodüksiyon şirketinde çalıştığı sürede, Game of Thrones dizisi ve Captain Amerika: The Winter Soldier and Divergence filmlerinde görsel efektleri yapan ekiplerde yer aldı. Chappell, Game of Thrones'un Primetime Emmy ödüllü "The Children" bölümünü yapan ekibin de bir parçasıydı. Ayrıca Oscar'lı yıldız Russel Crowe'un rol aldığı Noah ve Ben Stiller'ın rol aldığı Secret Life of Walter Mitty filmlerinde çalıştı.

15-06/03/aslan4-1433322188.jpgParktaki beyaz arslanlar, son 3 ayda 4 kez otomobillerinin içinden fotoğraf çeken turistlere saldırdı. Chappell de böyle bir saldırıda hayatını kaybetti.

Arabasının camını kapatmadı

Chappell'e saldıran 9 yaşındaki dişi aslanın olay anında çiftleştiği ve etrafında yavrularının olduğu öğrenildi. Aslanın dışarıdan gelenlere karşı agresif davrandığı ve yavrularını korumak için saldırmış olabileceği belirtildi. 

Chappell'in çektiği son foroğrafları inceleyen polis, uyarılara rağmen arabanın camını kapatmadığı sonucuna vardı. Chappell'in öldürüldüğü arabanın birkaç metre yakınında bir başka arabada bulunan iki aile, vahşetin canlı tanıdğı oldu. Görgü tanıkları, aslanın tur rehberi tarafından sürülen arabaya yaklaştığı sırada Chappell'in hala fotoğraf çekmekte olduğunu kaydetti. Polise kendi çektikleri fotoğrafları veren görgü tanıkları, arabanın camının açık olduğunu doğruladı. Arabayı kullanan tur rehberi de aslanın saldırısına engel olmaya çalışırken kolundan ciddi şekilde yaralandı.

15-06/03/aslan6.jpgChappell'in aslan saldırısına uğradığı araç.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN