Game of Thrones editörüne aslan saldırısı görüntülendi

Game of Thrones editörüne aslan saldırısı görüntülendi

Game of Thrones dizisinin görsel efekt editörü Katherine Chappell'in hayatını kaybettiği aslan saldırısının fotoğrafı ortaya çıktı.

Game of Thrones dizisinin görsel efekt editörü Katherine Chappell'in ölümüne neden olan korkunç saldırının fotoğrafı ortaya çıktı. Fotoğraf Chappell'in arkasındaki arabada bulunan mühendis Ben Govender tarafından çekildi.

15-06/06/aslan.jpg

Govender, korkunç anları "Aslan yan koltukta oturan kadını ısırdı ve geri çekildi. Ağzından ve pençelerinden kan damlıyordu" şeklinde anlattı. Govender sözlerini, "Biz bu sırada öldüğünü düşünmüştük. Ama aslan adeta bir kavgada hıncını alamayan birisi gibi tekrar arabaya doğru sıçradı ve kadına pençeleriyle saldırmaya başladı. Bu dehşet verici bir şeydi" diyerek bitirdi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN