Gaziantep'te 2 kişide mutant virüs görüldü

Gaziantep'te 2 kişide mutant virüs görüldü

Gaziantep'in Araban ilçesinde mutasyon virüsün İngiltere varyantı 2 kişide tespit edildi. Kaymakam Abdulhamit Mutlu, "Biraz daha sabır göstererek tedbirlere daha sıkı bir şekilde uymanızı rica ediyoruz" dedi.

Gaziantep'in Araban ilçesinde 2 kişide mutasyonlu virüs tespit edildi. Araban ilçesi Kaymakamı Abdulhamit Mutlu, kaymakamlığın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, 2 pozitif hastada İngiltere varyantlı koronavirüs mutasyonlu virüs görüldüğünü açıkladı. 

TESPİT EDİLEN VİRÜS İNGİLTERE VARYANTI

Açıklamada, "Değerli Vatandaşlarımız; 2 pozitif hastamızda mutasyonlu virüs tespit edilmiştir. İngiltere varyantlı bu virüsün bulaştırıcılığı çok yüksektir. Aşılamalarımızın yapıldığı, salgınla mücadelemizin güç kazandığı şu dönemde biraz daha sabır göstererek tedbirlere daha sıkı bir şekilde uymanızı rica ediyoruz" denildi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN