Gaziantep'te kaçakçılık operasyonları: 5 gözaltı

Gaziantep'te kaçakçılık operasyonları: 5 gözaltı

Gaziantep'te, kaçakçılara 3 farklı noktaya polis operasyon düzenledi. 15 bin cinsel hap, 5 bin kozmetik malzemesi ile 174 cep telefonu ele geçirildi, 5 kişi gözaltına alındı

Gaziantep'te, polis tarafından düzenlenen 3 ayrı operasyonda 15 bin cinsel hap, 5 bin kozmetik malzemesi ile 174 cep telefonu ele geçirildi, 5 kişi gözaltına alındı.

Kaçakçılığın önlenmesine yönelik çalışma yürüten polisler, Güvenevler Mahallesi'ndeki bir eve yaptığı baskında 5 bin kaçak kozmetik malzemesi ele geçirdi, 1 kişiyi gözaltına aldı.

Karataş Mahallesi'ndeki bir adrese yapılan operasyonda ise 15 bin cinsel uyarısı hap ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı.

Karşıyaka Mahallesi'nde bir işyerine yapılan baskında ise gümrük kaçağı 174 telefon ele geçiren polis 3 kişiyi gözaltına aldı.

Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek sorgulanmasına başlanan 5 şüphelinin, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

GAZİANTEP/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN