Gaziantep’te okul çevrelerinde yoğun denetim

Gaziantep’te okul çevrelerinde yoğun denetim

Gaziantep’te polis okul çevresinde bulunan büfe, park, internet kafe, kahvehane ve yayalara yönelik uygulama yaparken okul servis araçları ve diğer araçlar üzerinde denetimler gerçekleştiriyor

Çocuk Şube Müdürlüğü koordinesinde, Şehitkamil ve Şahinbey ilçelerinde bulunan 12 okulun çevresinde yapılan uygulamalarda 2 park, 2 büfe, 1 internet cafe, 1 kahvehane, 15 okul servisi, 20 özel araçta denetim yapıldı. kontrollerde 119 şahsın GBT kaydı sorgulanırken, bir aranan şahıs yakalanarak gözaltına alındı.Öte yandan Çocuk ve TDP Şube Müdürlüğü koordinesinde 8 Şubat Anadolu Lises’nde 360 lise öğrencisine Sosyal Medya-Siber Zorbalık ve Çevrimiçi İstismar Projesi kapsamında sosyal medya ve bağımlılık hakkında bilgiler verildi.

GAZİANTEP/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN