Gaziantep'te sahte ambulans uyarısı

Gaziantep'te sahte ambulans uyarısı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde patlama meydana geldi. Gaziantep Valisi patlama hakkında yaptığı açıklamada bombalı araçla düzenlenen terör saldırısında 1 polisin şehit olduğunu, 9'u polis 13 kişinin yaralandığını duyurdu. Olay sonrası Gaziantep'te bombalı araçla düzenlenen saldırının ardından polis telsizlerinden yapılan bir anons dikkat çekti.

Polis haber merkezinden yapılan anons ile tüm ekipler, olay yerine gelen sahte 112 ambulanslarına karşı uyarıldı. Öte yandan, patlamanın şiddeti ile çevredeki iş yerlerinin cam ve çerçeveleri dökülürken, maddi hasar meydana geldi.

Olayı gördüklerini belirten esnaf, olay yerindeki patlama sesi ve ardından ise alev topunu gördüklerini söyledi.

BEYAZ ARAÇ HER YERDE ARANIYOR

Polis, patlamanın ardından olay yerinden kaçan ve çıkan çatışmada camlarının kırıldığı belirtilen beyaz renkli bir aracı da her yerde aramaya başladı. Polis telsizlerinden geçilen anonslarda sık sık plakası belirlenemeyen beyaz renkli hafif ticari araca duyarlı olunması ve yakalanması konusunda uyarılarda bulunuldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN