Gelecek Partisi'nden 'Yoksulluğun fotoğrafını çekiyoruz' kampanyası

Gelecek Partisi'nden 'Yoksulluğun fotoğrafını çekiyoruz' kampanyası

Gelecek Partisi, 2020 yılının ekonomik sıkıntılarını sosyal medya üzerinden başlattığı "Yoksulluğun fotoğrafını çekiyoruz" kampanyası ile vatandaşa sordu.

Gelecek Partisi Hazine ve Maliye Politikaları Başkanı Tuncay Dinç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile 2020'nin ekonomik sıkıntılarını derinden hisseden vatandaşa sordu. Dinç'in "Yoksulluğun fotoğrafını çekiyoruz" başlığıyla başlattığı kampanya kısa sürede büyük ilgi topladı

 

 

Dinç'in, "2020 ilginç ve acı veren bir yıl da olsa nihayet bitiyor. Hepimiz sıkıntılı zamanlar yaşadık. Ekonomide yaşadığımız zorlukları en güzel hangi fotoğraf resmederdi acaba? Önerileri #2020deVatandas hashtag'i ile alalım" sözleri ile paylaştığı görselde ise şu ifadeler yer aldı:

 

"2020 hepimiz için zorlu bir yıl oldu. Salgının getirdiği problemlerin üzerine bir de kötü ekonomi yönetiminin yarattığı kriz eklendi.

 

İnsanımız işsiz, gençlerimiz çaresiz, vatandaşımız ekmeksiz kaldı...

 

Gelin 'yok sayılan' bu ekonomik kriz yüzünden insanımızın yaşadığı zorlukları, içine düşürüldüğü yoksulluğu hep birlikte resmedelim.

 

Ekonomik krizi en iyi yansıttığını düşündüğünüz, kendi çektiğiniz ya da daha önce medyada yayınlanmış bir fotoğrafı #2020'deVatandaş hashtag'i ile 31 Aralık tarihine kadar paylaşın.

 

Gelin! Görmek istemeyenlere yoksulluğun fotoğrafını gösterelim!"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN