Gelinim Mutfakta 11 Ekim kim birinci oldu ve bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 11 Ekim kim birinci oldu ve bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta puan durumu

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta’da 11 Ekim Cuma günü haftanın finali heyecanı yaşanıyor. Bugün güncel puan durumunda birinci olan yarışmacı, altın bileziklerin sahibi olacak. İşte Gelinim Mutfakta’nın son bölüm özeti…

Kanal D’nin reyting rekortmeni Gelinim Mutfakta yarışmasının 11 Ekim tarihli yayınlanan bölümünde haftanın finali heyecanı yaşanıyor. Cuma günü Gelinim Mutfakta yarışmasında puan tablosunda ilk sırada olan isim altın bileziklerin de sahibi olacak. İşte detaylar…

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta yarışmasında 11 Ekim Cuma günü puan durumu henüz açıklanmadı. Açıklanır açıklanmaz haberimizde olacak.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

SON BÖLÜM ÖZETİ

Gelinim Mutfakta'nın 11 Ekim Cuma günü yayınlanacak bölümünde; hafta finalinde gelinlere yemek konusunda uyarılarda bulunan Fatih Ürek, yarışma konusu ürünü istenilen biçimde hazırlamayan gelinleri sert bir biçimde eleştiriyor. Dilek, ilginç puanlama yapan kaynanası Fatma Hanıma sitem ederken, Duygu da kaynanası Aysel Hanıma tartıştıkları konuda tavır yapıyor.

Hafta finalinde hangi gelinin yarışmaya veda edeceği ve hangi gelinin beş altın bileziği koluna takacağı haberimizde yer alacak.

19-10/11/maxresdefault.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN