Gelinim Mutfakta bugün kim kazandı? Gelinim Mutfakta 14 Ekim birincisi belli oldu!

Gelinim Mutfakta bugün kim kazandı? Gelinim Mutfakta 14 Ekim birincisi belli oldu!

Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün birinci olan isim Elif oldu. 14 Ekim birincisinin belirlendiği yarışmada günün ikincisi ise Dilek oldu. Sevilen yarışmada geçtiğimiz hafta en düşük puanı alarak elenmesi gereken ancak yarışmadan çekilen isimler nedeniyle yarışmaya devam eden Duygu ise günün en düşük puanını alan ikinci isim oldu. İşte Gelinim Mutfakta elenen isim ve günün birincisi...

Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? 14 Ekim günün birincisi araştırılıyor. Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın ilk gününde çeyrek altını alan isim belirlendi. 15 puan alan Elif, günün en yüksek puanını alarak birinci oldu. Peki diğer yarışmacılar kaç puan aldı?

GELİNİM MUTFAKTA 14 EKİM BİRİNCİSİ BELLİ OLDU

14 ekim günün en düşük puanını alan isim: 7 puan Kübra

Günün en düşük puanını alan 2. isim: 10 puan Duygu

Günün ikincisi olan isim: 13 puan Dilek

Günün en yüksek puanını alan isim: 15 puan Elif - Çeyrek altını kazanan isim!

19-10/14/gelinim-mutfakta-32.jpg

GELİNİM MUTFAKTA 11 EKİM'DE KİM ELENDİ?

Haftanın en düşük puanını alıp veda edecek olan gelin 50 puanla Duygu oldu. İkinci en düşük puanı 50 puanla Dilek oldu. Haftanın en yüksek puanını alan ve 5 altın bileziği kazanan isim 62 puanla Elif  oldu. Kıymet ise 60 puan alarak ikinci oldu.

Puanlara göre elenmesi gereken ekip Duygu ve kayınvalidesi Aysel Hanım'dı ancak bu anlarda şaşırtan bir açıklama geldi. Annesinin rahatsız olduğunu ve ameliyat olacağını açıklayan Kıymet, kendi isteğiyle gitmek istediğini dile getirdi. Kıymet ve kayınvalidesi Nur Hanım kendi istekleriyle Gelinim Mutfakta'dan elendi.

19-10/14/gelinim-mutfakta-4.jpg

GELİNİM MUTFAKTA 14 EKİM GÜNÜN BİRİNCİSİ - VİDEO

Gelinim Mutfakta 371. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı! Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Elif Akçam ve Dilek Akıncıoğlu aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı!

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN