Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? 9 Eylül 2019 birincisi çeyrek altını aldı

Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? 9 Eylül 2019 birincisi çeyrek altını aldı

Gelinim Mutfakta bugün Elif birinci oldu. 9 Eylül 2019'da (bugün) yayınlanan bölümde en düşük puanı alan isim ise Ezgi oldu. Puan durumu ve tüm detaylar haberimizde...

Gelinim Mutfakta yarışmasında "Bugün kim birinci oldu?" sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'nin sevilen yarışmasının 9 Eylül 2019'da (bugün) yayınlanan bölümünde birinci hafta başında avantajı ele alan ilk yarışmacı oldu. Gelinim Mutfakta birincisi isim aynı zamanda çeyrek altının da sahibi oldu.

YENİ YARIŞMACILAR GÜNDEM YARATTI

Yeni haftanın yeni yarışmacıları olan Suzan Hanım ve gelini Hilal birlikte kaynanalar odasına kendi düzenlerini koydu. Özellikle Reyhan Hanım'la, Suzan Hanım'ın didişmeleri dikkat çekti.

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU 9 EYLÜL 2019

Günün en düşük puanını alarak hafta başını sonuncu sırada tamamlayan isim 6 puanla Ezgi oldu.

Günün en yüksek puanını alarak çeyrek altının sahibi olan gelin ise 12 puanla Elif oldu.

Hatice ve Hilal ise 11 puan alarak çeyrek altını kıl payı kaçırdılar.

GELİNİM MUTFAKTA

Kanal D’nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da gelinler hazırladıkları yemekleri kaynanaların beğenisine sunuyor, kaynanalar ise yaptıkları puanlamalarla hem çeyrek altının sahibini hem de günün liderini belirliyorlar.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN