Gelinim Mutfakta Özlem kaç yaşında ve nereli ve ne iş yapıyor? Kayınvalidesi Elmas Demir kimdir?

Gelinim Mutfakta Özlem kaç yaşında ve nereli ve ne iş yapıyor? Kayınvalidesi Elmas Demir kimdir?

Bir televizyon kanalında sunuculuk yapan bunun dışında ses sanatçılığı da yapan Gelinim Mutfakta yarışmacısı Özlem’in, birçok parçası bulunuyor. 4 yıldır evli olan Özlem Demir’in üç kızı bulunuyor.

Gelinim Mutfakta yarışmasına katılan Özlem Demir ile kaynanası Elmas Demir, yarışmada büyük yankı uyandırdı. Esip gürleyen tavırlarıyla diğer kaynanalar arasında tartışma konusu olan Gelinim Mutfakta Özlem’in kayınvalidesi Elmas Demir, iddialı bir profil çizdi.

GELİNİM MUTFAKTA ÖZLEM KİMDİR?

1987 yılında doğan Özlem Demir, 4 yıllık evli ve üç kızı bulunuyor. Aslen Ordulu olan Özlem Demir, kendisini bir müzik tutkunu olarak nitelendiriyor.

121. haftada yarışmaya dâhil olan yeni yarışmacı Özlem ve kaynanası Elmas Hanım esip gürlüyor. Elmas Hanımın güç gösterisi, diğer kaynanalar arasında tartışma konusu yarattı.

Mavi Karadeniz TV'de sunuculuk yapan Özlem Demir’in, Adam Sanmıştım, Anne, Dur Dedim, Karagözlüm, Cimri, Baba, Söyletme ve Özlemce isimli parçaları bulunuyor.

gelinim-mutfakta-ozlem-kac-yasinda-ve-nereli-kayinvalidesi-elmas-demir-kimdirrrrrr.jpeg

GELİNİM MUTFAKTA ELMAS DEMİR KİMDİR?

Gelinim Mutfakta yarışmacısı Özlem Demir'in kayınvalidesi Elmas Demir de 1968’de İstanbul’da doğdu. 3 çocuk annesi Elmas Demir, büyük bir holdingde ofis yönetiminden emekli oldu.

gelinim-mutfakta-ozlem-kac-yasinda-ve-nereli-kayinvalidesi-elmas-demir-kimdirrr.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN