Gelinim Mutfakta Gizem kimdir ve nerelidir? Eşi kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem kimdir ve nerelidir? Eşi kimdir?

Gelinim Mutfakta yarışmacısı Gizem Sancaktar, sevecen tavırları, güler yüzü, maharetli ellerinin yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Haksızlığa gelemediğini belirten Gelinim Mutfakta’nın güzel yarışmacısı Gizem’in eşi de kendisi gibi hayvan sever…

Kedi ve köpek besleyen Gizem-Servet Saltuk Sancaktar çifti, rap müzik dinlemeyi ve kitap okumayı çok seviyor. Gelinim Mutfakta yarışmacısı Gizem, yarışmada iddialı olduğunu söyleyerek, birinci olmak için elinden geleni yapacağını söylüyor. Sevecen tavırlarıyla ve el lezzetiyle yarışmada iddialı olacağını gösteren gelin, yarışmaya kaynanası Semra Sancaktar'la birlikte katıldı.

GELİNİM MUTFAKTA GİZEM KİMDİR?

1993’te Ankara’da doğan Gelinim Mutfakta yarışmacısı Gizem Sancaktar, güleç yüzlü, sevecen tavırlarıyla dikkat çekse de haksızlığa geldiğini düşündüğünde ise tepkisini göstermekten çekinmiyor.

gelinim-mutfakta-gizem-kimdir-ve-nerelidir-esi-kimdir.jpg

GELİNİM MUTFAKTA GİZEM SANCAKTAR’IN EŞİ KİMDİR?

Gelinim Mutfakta yarışmacısı Gizem, Servet Saltuk Sancaktar’la evli. Kedi ve köpeği olan çift, gezmeyi, müzik dinlemeyi ve kitap okumayı çok seviyor.

Sürekli gülen fakat haksızlığa gelemeyen Gelinim Mutfakta yarışmacısı Gizem, pozitif yaklaşımı seven, istemediği durumlarla karşılaştığında ise sinirlenebilen biri olduğunu söyledi. Rap müziğini seven Gizem Sancaktar, bundan dolayı biraz hızlı konuşuyor.

‘Rakiplerim dilimden dolayı benden biraz çekecek’ diyen Gizem Sancaktar, akrep burcudur.

@gizemmsancaktar kullanıcı adıyla Instagram'da yer alan Gizem Sancaktar'ın, Aralık 2020 itibarıyla 16,5 binden fazla takipçisi bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN