Gelinim Mutfakta Semra hanım kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Gizem’in kaynanası

Gelinim Mutfakta Semra hanım kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Gizem’in kaynanası

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasına gelini Gizem Sancaktar’la birlikte katılan Semra Sancaktar, sevecen tavırları, güleç yüzü ve merhametiyle kısa zamanda kendini sevdirdi. Semra Sancaktar, aslen Çorumludur…

Gelini Gizem Sancaktar’la birlikte 2 Kasım 2020 tarihinden itibaren Gelinim Mutfakta yarışmasına katılan Semra Sancaktar, 24 Aralık 2020’de bu kez kaynanalar arasında yapılan yarışmada tüm gelinlerden en fazla oyu alarak çeyrek altının sahibi oldu. Gelinim Mutfakta yarışmacısı Semra Hanım, sevincini gelini Gizem’e sarılarak gösterdi.

GELİNİM MUTFAKTA SEMRA HANIM KİMDİR?

1963’te Çorum’da doğan Semra Sancaktar, evliliğinde 40 yılı çoktan devirdiğini açıkladı. 2 kızı bir de erkek oğlu olan Semra Sancaktar, Ankara’da yaşıyor.

Gelini Gizem Sancaktar’a çok güvenen ve aralarında büyük bir bağ olduğunu söyleyen Semra Sancaktar, 2 Kasım 2020 tarihi itibarıyla Gelinim Mutfakta yarışmasına katıldı. Gelini Gizem’in el lezzetinin çok iyi olduğunu öne süren Semra Sancaktar, Gizem’in her zaman ve her yerde kendisini çok iyi savunduğunu söyledi.

gelinim-mutfakta-semra-hanim-kimdir-kac-yasinda-ve-nereli-iste-gizemin-kaynanasi.jpg

Yarışmaya elenen gelinlerden Zeynep Kalyon Gökçe’nin yerine geliniyle birlikte katılan Semra Sancaktar ve gelini Gizem, yarışmaya ilk girdiği bölümde stüdyoya elinde davulla girerek diğer yarışmacılara göz dağı vermişti.

24 Aralık 2020 tarihinde Gelinim Mutfakta yarışmasında sunucu Onur Büyüktopçu, bugün için farklı bir yarışma yapılacağını açıkladı. Büyüktopçu’nun gelinlerin değil, kaynanaların yarışacağını açıklaması, stüdyoda şaşkınlık yarattı. Ardından mutfağa giren kaynanalar, birbirleriyle yarışarak en iyi tarifi hazırlamaya çalıştı.

gelinim-mutfakta-semra-hanim-kimdir-kac-yasinda-ve-nereli-iste-gizemin-kaynanasii.jpg

Gelinlerin yemekleri tadarak oy vermesinin ardından en çok oyu alarak çeyrek altının sahibi olan Semra Sancaktar, stüdyoda büyük sevinç yaşadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN