GİB işe alım sınavı ne zaman? Gelir İdaresi 2500 personel alımı başvuru şartları neler?

GİB işe alım sınavı ne zaman? Gelir İdaresi 2500 personel alımı başvuru şartları neler?

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) bin 500 gelir uzmanı ve bin gelir uzman yardımcısı alımı yapacağını duyurdu. Yapılan açıklamanın ardından Gelir İdaresi Başkanlığı 2 bin 500 personel alımı başvuru şartları merakla bekleniyor.

Ankara’da 12 Kasım 2020 Cumartesi günü saat 10:00’da yapılacak yazılı sınavla birlikte toplamda 2 bin 500 personel, Gelir İdaresi Başkanlığı bünyesinde istihdam edilecek. Sınava girmeye hak kazanan adaylar da GİB’in resmî internet sitesi üzerinden ilan edilecek. Başvuru şartlarını taşıyanlar, 9 Kasım-20 Kasım tarihlerinde başvuru işlemlerini tamamlayacak.

GİB İŞE ALIM SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) gelir uzman yardımcıları farklı kentlerde görevlendirilecek. Gelir 
uzman yardımcılığı giriş sınavı 12 Aralık 2020 Cumartesi saat 10.00'da Ankara'da yapılacak.

GİB 2500 PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Gelir İdaresi Başkanlığı 2 bin 500 personel alımı başvuruları 9 Kasım 2020 Pazartesi günü başlayacak, 20 Kasım 2020 Cuma günü saat 17:30’da sona erecek.

GİB İŞ İLANINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

GİB’e alınacak 2 bin 500 personel için başvurular, 'http://sinav.gib.gov.tr' internet sitesinden alınacak. Sözlü sınava girme hakkı elde eden adaylar GİB'in 'http://www.gib.gov.tr' internet sitesinden ilan edilecek.

Gelir İdaresi'ne bin 500 gelir uzmanı ile bin gelir uzman yardımcısı alınacak. Gelir uzman yardımcıları farklı kentlerde görev yapacak. 30 Kasım 2020 Pazartesi ile 18 Aralık 2020 Cuma tarihleri arasında duyurunun ekinde bulunan 'Sınav Başvuru Formu' ile kadrosu başkanlık merkezinde yer alananlar için personel daire başkanlığına, kadrosu vergi dairesi başkanlıklarında ve defterdarlıklarda olanlar için personel müdürlüklerine gerçekleştirilecek. 

GİB sınav sonuçları da kurumun resmî internet sitesi üzerinden paylaşılacak.

gib-ise-alim-sinavi-ne-zaman-gelir-idaresi-2500-personel-alimi-basvuru-sartlari-neler.jpg

GİB 2500 PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

GİB, alım yapacağı bin 500 gelir uzmanı ve bin gelir uzman yardımcısı için başvuru şartlarını henüz açıklamadı. Konuyla ilgili bilgiler geldikçe, sayfamızdan paylaşacağız. 
 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN