Gökhan Gönül EURO 2016'dan döner dönmez imzayı atıyor

Gökhan Gönül EURO 2016'dan döner dönmez imzayı atıyor

30 Haziran'da Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona erecek Gökhan Gönül'ün, EURO 2016 sonrası Beşiktaş'a imza atacağı öne sürüldü.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, mali genel kurulda milli sağ bekle ilgili "Gökhan, 3 milyon 550 bin euroya yakın para istedi. Bu ücreti Fenerbahçe artık veremez. Anlaşma sağlanamadı" ifadesini kullanmıştı.

Gökhan Gönül ile geçen sezonun devre arasında iyi niyet sözleşmesi imzalayan ve söz alan Kartal ise son gelişmelerin ardından geri sayıma geçti.

Habertürk'ün haberine göre; Fenerbahçe ile henüz anlaşamayan ve şu an Milli Takım kampında bulunan yıldız oyuncunun EURO 2016 dönüşü Siyah-Beyazlı takıma imza atacağı belirtildi. Gökhan'ın istediği her şartı yerine getiren Beşiktaş'ın 3 yıl için 9 milyon euro teklif ettiği ifade edildi.

Fenerbahçe'nin sunduğu paradan (yıllık 2 milyon 250 bin euro) 750 bin euro daha fazla öneren Kartal'ın bu teklifine sıcak bakan Gönül'ün Milli Takım kampında arkadaşlarına kesin bir şey söylemese de "Bu son transferim, geleceğimi düşünmem lazım" dediği öğrenildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN