Gönül Dağı son bölümde Gülsüm'ün öldü zannettiği kocası ortaya çıkıyor!

Gönül Dağı son bölümde Gülsüm'ün öldü zannettiği kocası ortaya çıkıyor!

Dilek sonunda babasıyla görüşür. Bu görüşmeyle babasının yaşadığı yeri öğrenen Dilek, annesini de oraya götürmek ister. Gülsüm yıllar sonra, öldü bildiği kocasını görmeye gidecek midir? İşte, sürprizlerle dolu son fragman...

Gönül Dağı 25. bölüm özeti, merak konusu oldu. Mahkemenin atadığı heyet, çocukların yaşam alanlarını incelemek ve çocuklarla görüşmek için Zahide'nin evine gelecektir. Taner ve amcaoğulları duruma el atar ve heyet gelene kadar çocukların yaşam alanlarını baştan aşağı düzenlerler.

GÖNÜL DAĞI 25. BÖLÜM 1. FRAGMAN

25. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Senaryosuyla ve başarılı oyunculuklarıyla beğeni toplayan Gönül Dağı'nın 25. bölümü, 24 Nisan 2021 Cumartesi günü saat 21.00'de TRT 1'de yayınlanacak. Saat 20.00'de ise son bölümün tekrarı izleyiciyle buluşacak. Gönül Dağı tüm bölümler izlemek için TRT'nin ücretsiz dijital platformuna göz atabilirsiniz.

Gönül Dağı son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Taner ve amcaoğulları, rehin tutuldukları yerden kurtulmanın yolunu ararken, öte tarafta hem Dilek'in hem de amcaoğullarının ailesi telaşlanır. Fikret'in açtığı velayet davasının ilk mahkemesi yapılır. Sefer ve Zahide, beraber gittikleri mahkemede herkesi şaşırtır.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Gönül Dağı 25. bölüm özeti: Öte tarafta sabıka kaydı haberiyle sarsılan Zahide ve Sefer bir çözüm arayışındadır. Sefer'in yıllar önce genç bir çocuğun geleceğini kurtarmak için işlediği bir suçu üstlenmiş olması velayet davasının seyrini değiştirmiştir. Sefer'in alacağı karar ne olacaktır?

GÖNÜL DAĞI 25. BÖLÜM 2. FRAGMAN

GÖNÜL DAĞI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını Köprü Film'in üstlendiği, senaryosunu Mustafa Çiftçi'nin yazdığı, yönetmenliğini Yahya Samancı'nın yaptığı Gönül Dağı'nın oyuncu kadrosunda; Gülsim Ali İlhan (Dilek), Berk Atan (Taner), Yavuz Sepetçi (Ciritçi Abdullah), Ecem Özkaya (Zahide), Ege Aydan (Celal Bey), Semih Ertürk (Veysel) gibi isimler yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN