Gönül Dağı son bölümde velayet davasında Sefer ve Zahide'ye şok!

Gönül Dağı son bölümde velayet davasında Sefer ve Zahide'ye şok!

Heyecanla isteme gecesi yaklaşırken, amcaoğullarını zora soka sürpriz yaşanır. İsteme gecesinde Dilek'i ziyaret eden gizemli misafir ortaya çıkar ve Cemile, Fadime ile ilgili şok gerçeği öğrenir. İşte, yeni bölüm son fragman...

Gönül Dağı 24. yeni bölümde neler olacak, belli oldu! Fikret'in açtığı velayet davasının ilk mahkemesi yapılır. Sefer ve Zahide'nin beraber gittikleri mahkemede herkesi şaşırtacak olan gelişme ne olacak?

GÖNÜL DAĞI 24. BÖLÜM 1. FRAGMAN

24. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ekranların sevilen dizisi Gönül Dağı'nın 24. bölümü, 17 Nisan 2021 Cumartesi günü saat 21.00'de TRT 1'de izleyicisiyle buluşacak. Fakat daha önce saat 20.00'de son bölümün tekrarının ekranlara geleceğini belirtelim. Gönül Dağı tüm bölümler izlemek için TRT'nin ücretsiz online platformunu ziyaret edebilirsiniz.

Gönül Dağı son bölümde neler oldu, göz atalım: Dilek ve Gülsüm, bu isteme gecesine hazırlanırken, öte tarafta Taner ve amcaoğulları ise Aziz'in annesinin yürüyebilmesi için icatlarını tamamlamışlardır. Herkesin aklında tek bir soru vardır...

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Gönül Dağı 24. bölüm özeti: Taner ve amcaoğulları, rehin tutuldukları yerden kurtulmanın yolunu ararken, öte tarafta hem Dilek'in hem de amcaoğullarının ailesi telaşlanır. Zamanın iyice daraldığı yerde amcaoğullarına kim yardım edecek? Taner ve Dilek'in söz kesme merasimi yapılabilecek mi?

Gedelli'ye Ramazan ayı tüm coşkusuyla gelir... Ramazan şenliklerinin ihalesini alan Muammer ve Hüseyin işin içinden çıkamayınca organizasyon amcaoğullarına kalır. Böylelikle kasabada şenlik başlar.

GÖNÜL DAĞI 24. BÖLÜM 2. FRAGMAN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN