Gönül Dağı'nda Dilek'in kayıp babasından sürpriz ipucu!

Gönül Dağı'nda Dilek'in kayıp babasından sürpriz ipucu!

Gönül Dağı 21. yeni bölümde neler olacak, merak konusu oldu. Zira, güçlü kadrosuyla beğeni toplayan dizi yayınlandığı cumartesi günlerinde reytinglerde üst sıralarda yer alıyor. Sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesi ilgiyle takip ediliyor. İşte, heyecan uyandıran son fragman...

Gönül Dağı 21.bölüm özeti, belli oldu. Sefer, Zahide’nin daveti üzerine akşam yemeğine gelir. Ailece yenilen yemeğin sonunda düğün konuşulur. Zahide sade bir nikahta ısrarcı olur, fakat devreye Muammer’in girmesiyle nişan ve düğün kararı alınır.

GÖNÜL DAĞI 21. BÖLÜM 1. FRAGMAN

21. BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ekrana geldiği günden bu yana gönüllerde taht kuran ve haftalardır tüm kulvarlarda birinci olarak izlenme rekoru kıran Gönül Dağı dizisinin 21. bölümü, 20 Mart 2021 Cumartesi günü saat 21.00'de TRT 1 ekranlarında izleyenlerle buluşacak. Fakat daha önce saat 20.00'de son bölümün tekrarı yayınlanacak. Gönül Dağı tüm bölümler izlemek için dizinini Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

Gönül Dağı son bölümde neler oldu, göz atalım: Taner'in evlilik teklifine Dilek'in evet cevabıyla beraber ikili bu durumu ailelerine açmaya karar verirler. Fakat bu konuşma hem Taner hem de Dilek için o kadar da kolay olmayacaktır. Yaşar'ın baskılarına daha fazla dayanamayan Elif yüzüğü atar. Bunu sindiremeyen Yaşar, nişan günü olay çıkarır. Kullandığı ilaçların etkisiyle sağlığı bozulan Cemile ise herkesi korkutacaktır.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Gönül Dağı 21. bölüm özeti: Taner ve Dilek, Gönül Dağı'na doğru bir yolculuğa çıkarlar. Dilek'in babasından bir iz bulmak için çıktıkları yolculukta bulunan beklenmedik iz, Dilek'i nasıl etkileyecektir?

Hala annesiyle konuşamayan Taner, kararsız bir zamanındayken genç bir çocuk atölyeye gelir. Yürüme engeli olan annesi için bir icat geliştirmeye çalışan genç, amcaoğullarından yardım ister. Taner, genç adamın annesiyle olan ilişkisini görünce çok etkilenir ve Halime ile konuşmaya karar verir.

Zahide ve Sefer,  düğün hazırlıklarına başlamıştır… Zahide için her şey yolunda giderken, Fikret'in açtığı velayet davasıyla yıkılır. Bunu Sefer'den gizleyen Zahide, bir çözüm arayışına girecektir. Zor bir durumla baş başa kaldığını anlayan Zahide ne yapacaktır?

GÖNÜL DAĞI 21. BÖLÜM 2. FRAGMAN

GÖNÜL DAĞI KONUSU NE?

Yazdığı tüm hikayelerde bozkırı ve bu coğrafyada yaşayan insanları samimi bir dille eserlerine yansıtan 'bozkırın kalemi' Mustafa Çiftçi'nin gün yüzüne çıkmamış öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırılan Gönül Dağı, bozkırda hayallerinin peşinden koşan ve tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin hikayesini anlatılıyor.

İzleyenlerin memleket özlemini giderecek görsel bir şölen sunan Gönül Dağı'nda, bozkırın ortasında yer alan şirin bir kasabada yaşayan sıcakkanlı, sevecen Anadolu insanının öyküsü konu ediliyor.

GÖNÜL DAĞI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını Köprü Film'in üstlendiği, senaryosunu Mustafa Çiftçi'nin yazdığı, yönetmenliğini Yahya Samancı'nın yaptığı Gönül Dağı'nın oyuncu kadrosunda; Gülsim Ali İlhan (Dilek), Berk Atan (Taner), Yavuz Sepetçi (Ciritçi Abdullah), Ecem Özkaya (Zahide), Ege Aydan (Celal Bey), Semih Ertürk (Veysel) gibi isimler yer alıyor.

GÖNÜL DAĞI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Düğüncülerine, ağıtçılarına, geleneklerine, bozkır topraklarının süsü özgürlük timsali yılkı atlarına sıkça yer verilen Gönül Dağı dizisinin çekimleri, Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde gerçekleştiriliyor.

Dizide görünen Gedelli köyü, gerçek hayatta vardır ve günümüzde Niğde ilinin Ulukışla ilçesine bağlıdır. Fakat ekranda Gedelli köyü olarak gösterilen yer, aslında dizinin çekimlerinin yapıldığı Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinin kırsal bölgesidir.

GÖNÜL DAĞI 21. BÖLÜM FOTOĞRAFLARI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN