Gürcistan, Çin'e uçuşlarını askıya aldı

Gürcistan, Çin'e uçuşlarını askıya aldı

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle Gürcistan, bu ülkeye uçuşları 29 Mart tarihine kadar askıya aldı.

Gürcistan Sivil Havacılık Ajansının internet sitesindeki açıklamasında, Çin'de ortaya çıkan yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle 29 Mart'a kadar Çin ile Gürcistan arasında gerçekleşecek doğrudan uçuşların durdurulduğu bildirildi.

Açıklamada, "Gürcistan'daki koronavirüsün olası yayılımına yönelik önleyici tedbirler çerçevesinde, Çin Halk Cumhuriyeti ile doğrudan uçuşlar geçici olarak askıya alınmıştır." ifadelerine yer verilerek, konuyla ilgili Çin tarafının da bilgilendirildiği aktarıldı.

Diğer yandan Gürcistan Parlamentosunun Sağlık ve Sosyal İşleri Komitesi Başkanı Dimitri Khundadze, virüsün tespit edildiği Vuhan kentinde bulunan Gürcistan vatandaşlarının tahliye edilmesi için gereken çalışmaları başlatacaklarını ifade etti.

 

TİFLİS/AA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN