Güncel dolar kuru ne kadar? Dolar bugün kaç TL? (6 Ağustos 2020 güncel döviz kuru verileri)

Güncel dolar kuru ne kadar? Dolar bugün kaç TL? (6 Ağustos 2020 güncel döviz kuru verileri)

Son dakika haberi: ABD dolarının bugün ne kadar olduğu merak edilirken, küresel piyasalarda ABD'nin yeni corona virüs (koronavirüs) yardım paketinin açıklanabileceğine dair beklentileri, piyasayı şimdiden tedirgin etmiş durumda. Bayram sonrası piyasalarda haftanın üçüncü işlem gününün yaşandığı 6 Ağustos 2020 Perşembe günü yukarı yönlü değişim yaşandı. İşte, 'güncel dolar kuru verileri'...

'Dolar bugün ne kadar 2020?', 'Güncel dolar kuru nedir?', 'Dolar kaç lira oldu?' sorularının yanıtları ve 'son dakika döviz kurları verileri' internette araştırılıyor. Bugün dolar kuru yukarı yönlü değişim gerçekleştirdi. Son dönemde yakaladığı artış ivmesi ile 8 TL barajının üzerindeki konumunu güçlendiren dolar kuru hafta içerisinde de rekor tazeledi. Detaylar haberimizde...

DOLAR BUGÜN NE KADAR? (6 AĞUSTOS 2020)

Dolar kuru bugün yaşadığı son artışla birlikte 7 TL barajını aşarak 7,25 TL'den satılıyor. Bu seviye, Rahip Brunson Krizi'nde ulaşılan 7,21'in de üzerinde gerçekleşmiş durumda.

Aynı dakikalarda euro kuru ise 8,63 TL'den işlem görüyor.

Kurlar arasında en yüksek değere sahip para birimlerinden olan İngiliz sterlini ise 9,59 TL'den işlem görüyor.

GÜNCEL DÖVİZ KURLARI 2020

Piyasalarda işlem gören diğer yabancı para birimlerinin, 6 Ağustos 2020 Perşembe günü saat 13.00 itibariyle satış değeri son durum şöyle:

İngiliz Sterlini: 9,59 TL

ABD Doları: 7,25 TL

Euro: 8,63 TL

İsviçre Frangı: 8,00 TL

Japon Yeni: 0,06 TL

Suudi Arabistan Riyali: 1,93 TL

Norveç Kronu: 0,80 TL

Danimarka Kronu: 1,15 TL

Avustralya Doları: 5,21 TL

Kanada Doları: 5,46 TL

İsveç Kronu: 0,83 TL

Son dakika ve güncel ekonomi haberlerini KARAR EKONOMİ sayfasından takip edebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN