1 metrelik yılan paniği! Mutfaklarına kadar girmeyi başardı... Ev ahalisi hayatının şokunu yaşadı

1 metrelik yılan paniği! Mutfaklarına kadar girmeyi başardı... Ev ahalisi hayatının şokunu yaşadı

Türkiye'de havaların serinlemesiyle birlikte yılanların toprak altına girmesi bekleniyordu ancak yılanlar topraktan fışkırmaya başladı. O ilimizde yılanlar topraktan fışkırmaya başladı. 1 metrelik yılan dehşet saçtı. Mutfaklarına kadar girmeyi başardı. Evin mutfağındaki yılanı gören ev sahibi ise hayatının şokunu yaşadı.

Yaz aylarında tüm Türkiye'de dehşet saçan yılanların sonbahar ile birlikte toprak altına girmesi bekleniyordu ancak gelen son görüntüler herkesi şaşkına çevirdi. 1 metrelik yılan sinsice evlerine girince olanlar oldu. Mutfaklarına kadar sızmayı başardı. Ev ahalisi hayatının şokunu yaşadı! Ölümle burun buruna gelen aile ecel terleri döktü.

MUTFAKLARINA SİNSİCE GİRMİŞ

Yılan haberleri son dönemin en popüler konularından biri. Ülkemizde sıklıkla yaşanan yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Konya'da çekilen görüntüler ağızları açık bıraktı. Evinizin kapısını ve camlarını sıkı sıkı kapatın.

gfgfgf-2023-11-01t020828-682.jpg

Konya’nın Taşkent ilçesinde yaşananlar bölge halkını şoke etti. Hafta sonu tatili için köye giden bir aile, yemek hazırlarken karşılarında 1 metrelik dev yılanı gördü.

EV AHALİSİ HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI

Karşısında 1 metrelik yılanı gören ev sakinleri çığlıklar içerisinde evden kaçmaya başladı. Kadınlar kendilerini apar topar dışarıya atarken yılan hemen bidonların arkasına saklandı.

hghghg-2023-11-01t020843-067.jpg

Ev sahibi, yılanın peşine düştü ve onu saklandığı yerden çıkarmak için uğraştı. Yılan, canını kurtarmak için kaçmaya çalıştı ama başaramadı. Ev sahibi en sonunda yılanı öldürerek rahat bir nefes aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN