11 Ocak Cuma: Elazığ'da Palu ve Karakoçan ilçelerinde okullar tatil edildi

11 Ocak Cuma: Elazığ'da Palu ve Karakoçan ilçelerinde okullar tatil edildi

Elazığ'da yarın okullar tatil mi? Valilik ne dedi? sorularının detaylı yanıtı haberimizde. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre kar yağışı etkili olacak. Elazığ'da 11 Ocak okullar tatil son dakika haberini öğrenciler ve Elazığ'da yaşayan vatandaşlar için derledik.

Elazığ'da yarın okullar tatil mi? sorusu Elazığlı öğrenciler tarafından merakla arama motorlarında araştırılıyor. Kar tatili için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ne dedi? Elazığ'da 11 Ocak okullar tatil son dakika haberini merak eden vatandaşlar için derledik. İşte Elazığ'da okulların tatil olup olmadığı ve nerelerde tatil olduğuna dair son dakika haberleri...

Elzığ'da etkili olan kar yağışı nedeniyle Palu ve Karakoçan ilçelerinde taşımalı eğitime 1 gün ara verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Karakoçan ilçemizde 17, Palu ilçemizde 20 köydeki taşıma kapsamındaki öğrenciler için 10.01.2019 Perşembe günü kısmi tatil kararı alınmıştır" denildi. 11 Ocak cuma günü için şu ana kadar kar tatili haberi gelmedi. Son dakika kar tatili haberlerini sitemşizden takip edebilirsiniz. 

19-01/10/elazigda-11-ocak-okullar-tatil-son-dakika-haberi.jpg

ELAZIĞ'DA 227 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI

Elazığ’da etkili olan kar yağışının ardından 552 köyden 227’sinin yolunun ulaşıma kapalı olduğu öğrenildi.

Elazığ’da etkili olan kar yağışının ardından karla mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor. Önceki gün yoğun kar yağışı nedeniyle merkezde 20, Ağın’da 3, Alacakaya’da 2, Baskil’de 20, Maden’de 20, Karakoçan’da 45, Keban’da 4, Kovacılar’da 45, Palu’da 24, Sivrice’de 40 olmak üzere toplam 227 köy yolu ulaşıma kapandı.

İl Özel İdaresi tarafından önceden oluşturulan karla mücadele ekiplerinin ise yolları açmak için çalışmasını sürdürdüğü bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN