13 yaşındaki kız çocuğu katil oldu: Üvey annesini bıçaklayarak öldürdü

13 yaşındaki kız çocuğu katil oldu: Üvey annesini bıçaklayarak öldürdü

Tartıştığı üvey annesini önce İngiliz anahtarıyla darp ederek etkisiz hale getiren daha sonra bıçaklayarak öldüren 13 yaşındaki kız çocuğu, Çorlu'dan İstanbul'a kaçarken taksicinin ihbarı sayesinde yakalandı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Reşadiye Mahallesi'nde fabrika işçisi İ.O., gece vardiyasının ardından sabah saatlerinde evine döndüğünde yatıp, uyudu. Bugün (27 Haziran 2021) saat 10.00 sıralarında uyanan İ.O., eşi Z.O.'nun bulunduğu odanın kapısının kilitli olduğunu fark etti. Kapıyı kıran İ.O., eşini odada kanlar içinde hareketsiz halde buldu.

İ.O.'nun ihbarıyla eve sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı incelemede, 56 yaşındaki Z.O.'nun hayatını kaybettiği belirlenerek, cansız bedeni Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polisin yaptığı incelemenin ardından İ.O.'nun kızı olan E.N.O.'nun da evde olmadığının tespit edilmesi sonrası arama çalışmaları başlatıldı.

3116957-18beb74bb18c5d57886884ddae9b08d7-001.jpg
Maktul kadın Z.O.

OLAYI DUYAN TAKSİCİ KIZI İHBAR ETTİ

İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü arayan taksici, Çorlu'dan aldığı 13 yaşındaki kız çocuğunun şüpheli hareketlerde bulunduğu yönünde ihbarda bulundu. İhbar üzerine, çalışma başlatan polis, taksiyi İstanbul'un Silivri ilçesinde durdurarak E.N.O.'yu gözaltına aldı.

Emniyete götürülen E.N.O.'nun polisteki ilk ifadesinde, üvey annesiyle tartıştığını ve bu nedenle önce İngiliz anahtarıyla darp ettiğini daha sonra da bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

cenaze-6993.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN